SAAPUMINEN

Iskelmä Festivaali sijaitsee Jämsän Himos Parkissa, Keski-Suomessa, Päijänteen länsirannalla. Virallinen osoite on Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä.

PARKKIMAKSU

Päiväparkkimaksu (tienvarsiparkkiin) 5€/päivä. Parkkimaksu maksetaan parkkilipunmyyjälle Himoksen alueelle saapuessa. Päiväparkissa autopaikka seuraavaan päivään klo 12 saakka.

KARAVAANIALUE JA LEIRINTÄ

Sekä karavaanareiden että leirintäalueelle saapuvien vastaanotto sijaitsee leirintäalueen edustalla. Vastaanotto karavaanialueelle ja leirintään on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 12 - 22.

Iskelmä Festivaalin karavaanialueet sijaitsevat Länsirinteiden läheisyydessä. Muistathan, että paikan päällä myydään vain sähköttömiä karavaanipaikkoja. Karavaanialueelle päästäkseen jokainen leiriytyjä tarvitsee voimassa olevan Iskelmä festivaalin lipun.

Himoksen leirintäalue sijaitsee niin ikään Länsirinteiden läheisyydessä. Teltan tuominen ja siinä nukkuminen kuuluu festivaalilipun hintaan, mutta auton, asuntoauton tai -vaunun tuomisesta veloitetaan maksu paikan päällä. Leirintä avautuu keskiviikkona klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina klo 12.


- Kolmen päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittua keskiviikosta klo 12 sunnuntaihin klo 12
- Kahden päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittua perjantaista klo 12 sunnuntaihin klo 12
- Lauantain päivälipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittua lauantaista klo 12 sunnuntaihin klo 12

 
Autopaikan ja sähköttömän karavaanipaikan hinnat:
3 päivää 50 €
2 päivää 40 € (pe-su)
Lauantai 20 €

Sekä leirinnän että karavaanialueen ikäraja on 18 vuotta. Alueelle ei saa tuoda lemmikkejä.

INFOPISTE

Iskelmä Festivaalin Infopiste sijaitsee aivan festivaalialueen pääportin läheisyydessä.  Infopisteen yhteydestä löydät narikan, löytötavarapisteen sekä puhallutuksen. Infopisteessä voit myös vaihtaa paperisen tai elektronisen festivaalilippusi festivaalirannekkeeseen. Lisäksi Infopisteeltä on mahdollista ostaa wc-rannekkeita.

Tapahtuman jälkeen löytötavarat siirretään Suomen Löytötavarapalveluun, josta niitä voi tiedustella p. 0600 41006

LIPUNVAIHTO

Lipunvaihtopisteet sijaitsevat sekä Infopisteellä että Himos Centerin pihassa. Kaikki festivaaliliput vaihdetaan paikan päällä rannekkeisiin. VIP-liput vaihdetaan rannekkeen lisäksi erilliseen VIP-passiin. Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Rannekkeenvaihdon aukioloajat:

Himos Center

Keskiviikkona & torstaina klo 14-22.

Perjantaina 14- 

Pääporttien viereinen infopiste

Torstaina klo 16-00

Perjantaina klo 13-21

Lauantaina klo 15-21

TÖLKKIPANTTI

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 2€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 2€, jonka saat takaisin tölkin palauttaessasi. Festivaalialueella on eri palautuspisteitä, joihin tölkkejä voi palauttaa. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.  

HUOM! Pantti ei ole käytössä ruokamyyntipisteissä. 

RAVINTOLA-ALUE

Koko Iskelmä Festivaalin alue on varustettu A-oikeuksin, joten muistathan pitää henkilöllisyystodistuksen mukanasi. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle on ehdottomasti kiellettyä.

RUOKAMAAILMAT 

Iskelmä festivaaleilta löytyy monipuolinen ruokamaailma, josta jokainen nälkäinen festarivieras varmasti löytää mieleisensä annoksen. Ruokakojuja ja Food Truckeja on ympäri festivaalialuetta sekä Himos Parkin sisä- että ulkoalueilla. Tutustu Iskelmä festivaalin ruokamaailmaan TÄÄLLÄ.

MYYNTIKOJUT JA MERCHANDISE

Iskelmän festivaalialueelta löydät mitä moninaisimman kattauksen erityyppisiä myyntikojuja, joiden avulla voit virittää itsesi entistä juhlavampaan festivaalifiilikseen! Aurinkolasien, hassujen hattujen ja muiden festarihenkisten asusteiden lisäksi alueelta löytyy mm. festivaalikampaamo ja erilaisia pelejä.

Bändipaitojen myynti tapahtuu Merchandise-pisteessä, joka sijaitsee Terassi Riemun alakerrassa. Yhtyeiden omat merkkarimyyjät myyvät suosikkiartistiesi tuotteet siellä. 

VESIVESSAT

Riemun alakerroksessa pääsee nauttimaan harvinaisesta festivaaliyleellisyydestä: alaosaan on rakennettu lähes 100 vesivessaa, joista pääsee nauttimaan rajattomasti hankkimalla erillisen wc-rannekkeen. 

Wc-ranneke sisältyy automaattisesti VIP-lippuihin. VIP-asiakkaita varten on myös oma VIP WC-tila, joka sijaitsee vastapäätä VIP-tilan sisäänkäyntiä.

Vesivessaranneke: to-la 15 €, pe-la 10 €, la 5 €.
Vesivessojen rannekkeet myynnissä Info-pisteellä.

PANKKIAUTOMAATTI

Himos Parkissa ei valitettavasti ole pankkiautomaattia. Lähin sellainen löytyy Jämsän keskustasta, noin 8 kilometrin päässä Himokselta.

ENSIAPUPISTE

Ensiaputelttamme sijaitsee Himos Centerin päädyssä.

VESIPISTEET

Sekä festivaali- että leirintäalueelta löytyy useita vesipisteitä. Vesipisteiden sijainnit on merkitty karttaan.

ONNIBUS

Onnibussin pysäkki sijaitsee 9-tien reunassa, Säyrylänsalmentien päässä. Löydät pysäkin myös tämän sovelluksen kartasta.

TAKSI

Himoksen alueella on oma taksitolppa, jonka löydät myös tämän sovelluksen kartasta. Jämsän taksin puhelinnumero on 0100 866 44.

PUHALLUTUS

Tapahtuma-aikana puhallutuspiste sijaitsee Infopisteellä sekä Himos Centerin vastaanotossa. Sunnuntaina 1.7. puhallutus tapahtuu vain Himos Centerillä klo 8:00 alkaen. Lähde rattiin vain nollat taulussa!

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialueelta löytyy korokekatsomo pyörätuoliasiakkaita varten. Alue on läpeensä helppokulkuinen, pääosin asfaltoitu kenttä. Festivaalialueelta löytyy myös useita invavessoja.

Huom! Avustaja pääsee festaroimaan samalla pääsylipulla, mikäli hän saapuu yhä aikaa avustettavan kanssa lipunvaihtopisteelle.

VALOKUVAUS

Festivaalialueen viralliset valokuvaajat ja videokuvaajat liikkuvat Iskelmä Festivaalin festarialueella ja sen ympäristössä. Kuvia käytetään markkinoinnissa, sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram) sekä verkkosivuillamme www.iskelmafestivaali.fi. Lisäksi median edustajat kuvaavat festivaalialueella. Muistathan käyttää häshtägiä #iskelmafestivaali päivittäessäsi kuvia sosiaaliseen mediaan.

Tänä vuonna Iskelmässä kuvataan myös Iskelmätarinoita -tv-ohjelmaa. 

TURVALLISUUS

Tapahtuman turvallisuuden hoitaa Enjoy Turva.
Tutustu Enjoy Turvan palveluihin ja muihin asiakastapahtumiin.

 Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

ÄLÄ TUO FESTIVAALIALUEELLE

- Alkoholia, avaamattomia tai avattuja juomapulloja. Voit tuoda mukanasi yhden tyhjän 0,5l muovipullon, jonka saat täytettyä vedellä vesipisteellä
- Järjestelmäkameroita, videokameroita, kuvaushelikoptereita tai droneja
- Lemmikkieläimiä tai villieläimiä, paitsi itsesi
- Selfiekeppiä
- Lasipulloja
- Omia radiopuhelimia
- Sateenvarjoja - oma sadetakki tai -viitta mukaan! Voit jättää sateenvarjon omalla vastuulla ilmaiseksi pääporttien vieressä sijaitsevan narikan eteen.
- Teräaseita ja yli 15cm pitkiä ketjuja
- Mitään epämiellyttävää, millä voisi vahingoittaa itseä tai kaveria. Näitä ovat mm. laserosoittimet, spraypullot, teräaseet, räjähdysherkät aineet ja asiat sekä kättä pidemmät välineet
- Älä myöskään pukeudu neonkeltaiseen tai -oranssiin, järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavaan vaatekappaleeseen.
- Mikäli tuot festivaaleille reseptilääkkeitä, otathan ne mukaasi alkuperäisissä pakkauksissaan
- Huomaathan myös, että tupakointi on kiellettyä festivaalialueen lavan edustalla.

TURVALLISTA KOTIMATKAA TOIVOTTAA AUTOASI!

Puhallutus koko festivaalin ajan Infossa ja Himos Center vastaanotossa sekä sunnuntaina Himos Centerin vastaanoton edessä ennen autolla ajoa. Hinta 5 € / puhallus.          

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavarat toimitetaan festivaaliaikana narikkaan. Löytötavarat ja narikkaan jääneet tavarat toimitetaan Himos Centerin vastaanottoon sunnuntaina, josta ne siirretään keskiviikkona Suomen Löytötavarapalveluun. Kadonneita tavaroita voi tiedustella torstaista alkaen p. 0600 03393. 

YHTEYSTIEDOT

Haluatko ehdottaa oheisohjelmaa, lähettää syntymäpäivätervehdyksen tai kysyä meiltä jotain? Laita sähköpostia tapahtumat@nelonenmedia.fi Laita viestiin otsikoksi Iskelmä festivaali.

Tällaista autohuollon olisi aina pitänyt olla – Autoasi

Autoasi

Autoasi-korjaamoketjuun kuuluvat autokorjaamot tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa autosi sitten takuuikäinen tai vanhempi. Autoasi-korjaamot pystyvät huoltamaan ja korjaamaan kaikkia automerkkejä. Korjaamot palvelevat asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla. Saat tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille aina takuun.
Autoasi-korjaamoketjuun kuuluu lähes 170 yksityistä korjaamoa eri puolella Suomea. Lähimmän korjaamon löydät helposti nettisivujen karttahaun avulla. Hakutoiminto näyttää korjaamon tiedot sekä sijainnin kartalla. Kun olet löytänyt sopivan korjaamon, voit lähettää tarjouspyynnön tai ajanvaraustoiveesi suoraan valitsemallesi korjaamolle.
Autoasi-ketju on mukana Iskelmä Festivaaleilla. Olemme sponsoroineet tapahtumiin puhallutuspisteen sunnuntaille – tervetuloa!

Turvallista kotimatkaa toivottaa AUTOASI!

Puhallutus koko festivaalin ajan Infossa ja Himos Center vastaanotossa sekä sunnuntaina Himos Centerin vastaanoton edessä ennen autolla ajoa. Hinta 5 € / puhallus.       

www.autoasi.fi