Info

Iskelmä Festivaali 2017

SAAPUMINEN

Iskelmä Festivaali sijaitsee Jämsän Himos Parkissa, Keski-Suomessa, Päijänteen länsirannalla. Virallinen osoite on Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä.

PARKKIMAKSU

Päiväparkkimaksu (tienvarsiparkkiin) 5€/päivä. Parkkimaksu maksetaan parkkilipunmyyjälle Himoksen alueelle saapuessa. Päiväparkissa autopaikka seuraavaan päivään klo 12 saakka.

KARAVAANIALUE JA LEIRINTÄ

Sekä karavaanareiden että leirintäalueelle saapuvien vastaanotto sijaitsee leirintäalueen edustalla. Vastaanotto karavaanialueelle on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 12 - 22, leirintään torstaista lauantaihin klo 12 - 22.

Iskelmä Festivaalin karavaanialueet sijaitsevat Länsirinteiden läheisyydessä. Muistathan, että paikan päällä myydään vain sähköttömiä karavaanipaikkoja. Karavaanialueelle päästäkseen jokainen leiriytyjä tarvitsee kolmen päivän Iskelmä Festivaali -lipun.

Himoksen leirintäalue sijaitsee niin ikään Länsirinteiden läheisyydessä. Teltan tuominen ja siinä nukkuminen kuuluu festivaalilipun hintaan, mutta auton, asuntoauton tai -vaunun tuomisesta veloitetaan maksu paikan päällä. Leirintä avautuu torstaina klo 12 ja sulkeutuu sunnuntaina klo 12.

- Kolmen päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittua torstaista klo 12 sunnuntaihin klo 12
- Kahden päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittua perjantaista klo 12 sunnuntaihin klo 12
- Lauantain päivälipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittua lauantaista klo 12 sunnuntaihin klo 12
 
Autopaikan ja sähköttömän karavaanipaikan hinnat:
3 päivää 50 €
2 päivää 40 € (pe-su)
Lauantai 20 €

Sekä leirinnän että karavaanialueen ikäraja on 18 vuotta. Alueelle ei saa tuoda lemmikkejä.

INFOPISTE

Iskelmä Festivaalin Infopiste sijaitsee aivan festivaalialueen pääportin läheisyydessä.  Infopisteen yhteydestä löydät narikan, löytötavarapisteen sekä alkometrin. Infopisteessä voit myös vaihtaa paperilipun festivaalirannekkeeseen. Lisäksi Infopisteeltä on mahdollista ostaa wc-rannekkeita.

Tapahtuman jälkeen löytötavarat siirretään Suomen Löytötavarapalveluun, josta niitä voi tiedustella p. 0600 41006

LIPUNVAIHTO

Lipunvaihtopisteet sijaitsevat sekä Infopisteellä että Himos Centerin pihassa. Kaikki festivaaliliput vaihdetaan paikan päällä rannekkeisiin. VIP-liput vaihdetaan rannekkeen lisäksi erilliseen VIP-passiin. Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

RAVINTOLA-ALUE

Koko Iskelmä Festivaalin alue on varustettu A-oikeuksin, joten muistathan pitää henkilöllisyystodistuksen mukanasi. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle on ehdottomasti kiellettyä.
Ravintoloiden aukiolot ja infot ovat Palvelut-sivulla.

MYYNTIKOJUT JA MERCHANDISE

Iskelmän festivaalialueelta löydät mitä moninaisimman kattauksen erityyppisiä myyntikojuja, joiden avulla voit virittää itsesi entistä juhlavampaan festivaalifiilikseen! Aurinkolasien, hassujen hattujen ja muiden festarihenkisten asusteiden lisäksi alueelta löytyy mm. festivaalikampaamo ja erilaisia pelejä. Iskelmän virallinen merchandise-piste sijaitsee Terassi Riemun alakerrassa, josta voit ostaa suosikkiartistiesi fanituotteita bändien omilta merkkarimyyjiltä.
Popup-myymälöihin ja promopisteisiin voit tutustua ennakkoon Palvelut-sivulla.

VESIVESSAT

Riemun alakerroksessa pääsee nauttimaan harvinaisesta festivaaliyleellisyydestä: alaosaan on rakennettu lähes 100 vesivessaa, joista pääsee nauttimaan rajattomasti hankkimalla erillisen wc-rannekkeen. Wc-ranneke sisältyy automaattisesti VIP-lippuihin. Festivaalialueella Koulun vieressä sijaitsee myös pienempi vesivessa-rakennus sekä useita maksuttomia festivaalikäymälöitä.

Vesivessaranneke: to-la 15 €, pe-la 10 €, la 5 €.
Vesivessojen rannekkeet myynnissä Himos Centerillä sekä festareiden Info-pisteellä.
Kertakäynti 2 €, maksu vesivessojen ovella.

PANKKIAUTOMAATTI

Himos Parkissa ei valitettavasti ole pankkiautomaattia. Lähin sellainen löytyy Patalahdelta, vajaan parin kilometrin päästä Himokselta. Lisäksi käteistä voi nostaa Jämsän keskustasta, noin 8 kilometrin päässä Himokselta.

ENSIAPUPISTE

Ensiaputelttamme sijaitsee Himos Centerin päädyssä.

VESIPISTEET

Sekä festivaali- että leirintäalueelta löytyy useita vesipisteitä. Vesipisteiden sijainnit on merkitty karttaan.

ONNIBUS

Onnibussin pysäkki sijaitsee 9-tien reunassa, Säyrylänsalmentien päässä. Löydät pysäkin myös tämän sovelluksen kartasta.

TAKSI

Himoksen alueella on oma taksitolppa, jonka löydät myös tämän sovelluksen kartasta. Jämsän taksin puhelinnumero on 020 090 909.

ALKOMETRI

Puhallutuspiste sijaitsee Infopisteellä sekä Himos Centerin vastaanotossa. Sunnuntaina 25.6. puhallutus tapahtuu vain Himos Centerillä klo 8:00 alkaen. Lähde rattiin vain nollat taulussa!

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialueelta löytyy korokekatsomo pyörätuoliasiakkaita varten. Alue on läpeensä helppokulkuinen, pääosin asfaltoitu kenttä. Festivaalialueelta löytyy myös useita invavessoja.

Huom! Avustaja pääsee festaroimaan samalla pääsylipulla, mikäli hän saapuu yhä aikaa avustettavan kanssa lipunvaihtopisteelle.

VALOKUVAUS

Festivaalialueen viralliset valokuvaajat ja videokuvaajat liikkuvat Iskelmä Festivaalin festarialueella ja sen ympäristössä. Kuvia käytetään markkinoinnissa, sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram) sekä verkkosivuillamme www.iskelmafestivaali.fi. Lisäksi median edustajat kuvaavat festivaalialueella. Muistathan käyttää häshtägiä #iskelmafestivaali päivittäessäsi kuvia sosiaaliseen mediaan.

ÄLÄ TUO FESTIVAALIALUEELLE

- Alkoholia, avaamattomia tai avattuja juomapulloja. Voit tuoda mukanasi yhden tyhjän 0,5l muovipullon, jonka saat täytettyä vedellä vesipisteellä
- Järjestelmäkameroita, videokameroita, kuvaushelikoptereita tai droneja
- Lemmikkieläimiä tai villieläimiä, paitsi itsesi
- Selfiekeppiä
- Lasipulloja
- Omia radiopuhelimia
- Sateenvarjoja - oma sadetakki tai -viitta mukaan!
- Teräaseita ja yli 15cm pitkiä ketjuja
- Mitään epämiellyttävää, millä voisi vahingoittaa itseä tai kaveria. Näitä ovat mm. laserosoittimet, spraypullot, teräaseet, räjähdysherkät aineet ja asiat sekä kättä pidemmät välineet
- Älä myöskään pukeudu neonkeltaiseen tai -oranssiin, järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavaan vaatekappaleeseen
- Mikäli tuot festivaaleille reseptilääkkeitä, otathan ne mukaasi alkuperäisissä pakkauksissaan
- Huomaathan myös, että tupakointi on kiellettyä festivaalialueen lavan edustalla.