Iskelmä Festivaalin ruokamaailma

Keskikesän kuumimpien kotimaisten artistien lisäksi Iskelmäfestivaalit tarjoavat myös kesän kuumimmat festariherkut. Aiempien vuosien ruokakylä on laittanut pari pykälää suurempaa vaihdetta silmään ja muuttunut tänä vuonna ruokamaailmaksi, tarjoten nälkäisille festarikansalle järisyttävät 14 eri ravintolaa ja street food truckia. Ravintoloista löytyy perinteisten grilli- ja kalaherkkujen lisäksi meheviä jenkkiburgereita ja -hodareita, Aasian ja Meksikon makuja sekä uniikkeja annoksia tarjoava Pop Up Truck. Tänä vuonna erityisen paljon huomiota on kiinnitetty kasvisvaihtoehtoihin sekä täysin vegaaniseen ravintolaan – Härkis Vegetarian Kitcheniin.

The Pop Up Truck

Nelipyöräinen gourmetkeittiömme on luonut Iskelmäfestivaalia varten täysin uudenlaisen menun, jossa yhdistyvät keittiöidemme parhaat reseptit, ensiluokkaiset raaka-aineet ja kokkiemme ote. Tarjolla on barbequeporsasta, mozzarellakanaa ja käsintehtyä falafelia tuhtien maalaisranskalaisten, salaatin ja marinoidun punasipulin kera ja keittiön omilla kastikkeilla. Tervetuloa herkuttelemaan ja nauttimaan keittiömestarimme taidonnäytteistä!Gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa.

Butcher's Hot Dogs and More Food Truck

Enemmän kuin nakkisämpylä!  Päätimme kehittää hodarin 2.0 – alusta asti aivan itse ja uudenlaisella otteella. Valitsimme sämpyläksi tamperelaisen pienleipomon ainutlaatuisen ja uunituoreen sämpylän. Vaihdoimme perusnakin ykkösluokan lihoihin ja maukkaisiin artesaanimakkaroihin. Lisäsimme joukkoon oman keittiömme kastikkeita, pieniä makuja maailmalta ja saimme lopputulokseksi aivan omaa luokkaansa olevia hot dogeja! Ja sitten lisäsimme pökköä pesään ja loimme vielä maistelulautasen, johon yhdistimme mauista parhaat. Voimme ylpeydellä sanoa, tehneemme enemmän kuin vain hot dogeja!Laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Kafferosteriet Löfbergs Food Truck

Pimenevässä kesäillassa niin makean kuin suolaisen nälkään herkkujaan tarjoaa eurooppalainen katukahvila, Kafferosteriet Löfbergs. Kahvilamme tarjoilee Löfbergsin 112 vuoden kokemuksella tummaksi paahdettua kahvia, maukkaita belgialaisvohveleita ja ainutlaatuisia pienleipomon leivonnaisia.

Poppamies Burger BeastFood Truck

MMRRR! Muriseeko mahasi? Se on burgerin aika! Suurempana ja nälkäisempänä kuin koskaan Poppamies Burger Beast saapuu Himokselle täyttämään nälkäisiä vatsoja mehevien briossien väliin tehdyillä burgereilla. Black Angus -rotukarjasta valmistetut lihaisat pihvit ja täyttävät käsintehdyt falafelpihvimme saavat seurakseen tamperelaisen Poppamiehen omintakeisimmat kastikkeet, mehevät tomaatit ja raikkaat salaatit. Koe mahtavat makuyhdistelmät ja taltu nälkäsi purilaispedon burgerilla!
Laktoositonta ruokaa.

Suburban Sandwich & Salad Food Truck

Raikkaiden salaattien ja täyttävien leipien tyyssija, Suburban Sandwich & Salad on täällä. Kaipaatko festareihisi raikasta touchia ja tuoreutta? Suburban food truckimme tarjoaa nälkäiselle festarivieraalle tuoreista kasviksista ja premium-luokan raaka-aineista tehdyt salaattimme sekä paahdetut artesaanileipämme mahtavilla täytevaihtoehdoilla ja talon omilla kastikkeilla.Maidotonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

Old El Paso Food Truck

¡Ola!Old El Paso tarjoilee Iskelmäfestareilla Fresh Mexiä- aidon Meksikon tuoreimmat maut pienten taquerioidentapaan. Tuoreiden yrttien, chilin ja raikkaan pico de gallon siivittämiä käsin käännettyjä burritoja mausteisimmilla kastikkeilla ja tuhdeimmilla täytteillä. Old El Paso Food Truck tarjoilee mahtavimmat herkut jokaiseen makuun. Miltä kuulostaisi parhaista raaka-aineista tehdyt kana-, nauta- ja kasvisburritot autenttisen pico de gallon, raikkaan punasipulin ja tuoreen korianterin ja chilin siivittämänä sekä rapeiden nachojen kera?Laktoositonta ruokaa ja gluteenittomia annoksia.

The (G)Rilli

Ny rillataan! Nyt sitä saa Himoksenkin sydämestä, nimittäin rehtiä rilliruokaa! Mahtavat makkaraperunat, konstailemattomat kanakorit ja maukkaat kebabit. Laitoimme grillin tulille ja tarjolle pikkutuntien parhaat annokset ilman turhaa kikkailua. Kovankin Iskelmäbailaajan pitää kylläisenä The (G)Rillin tuhdit ateriat!Maidotonta ja gluteenitonta ruokaa.

BBQ House

Lihanhimoisimmat juhannusjuhlijat löytävät BBQ Housesta syvimmän etelän maut ja tuhdeimmat Amerikan herkut. Etelävaltioiden maukkaimmat barbequekastikkeet kohtaavat kotimaisen rypsiporsaan ja rapeaksi grillatun kanan, joita täydentävät grillatut tomaatit, perunalohkot ja raikas coleslaw-salaatti.Maidotonta ja gluteenitonta ruokaa.

Go-Tan Asian Kitchen

Aasialaiset herkut ovat täällä taas! Tee makumatka maapallon toiselle puolelle vierailemalla Go-Tanin aasialaisessa keittiössä. Autenttisia kaukoidän makuja tarjoileva Maidotonta ja gluteenistonta ruokaa.

Nordic Kalaravintola

Tervetuloa herkuttelemaan kesän maukkaimmalla kalansaaliilla! Nyt ei tarvitse vapaa eikä virveliä, vaan kalaherkkuja pääsee nauttimaan vierailemalla alkuperäisessä Kalaravintolassamme. Ahdin antimista pannuille ovat päässeet mehevän maukas ja samettisen pehmeä pariloitu Aura-juustolla maustettu pariloitu lohi, saaristomeremme villiä merisiikaa ja kuusamolaisia neulamuikkuja voissa paistettuina. Kesäiset ateriamme tarjotaan maistuvilla pariisinperunoilla ja kauden parhaimpien kasvisten kanssa. Kirsikkana kakun päällä palkittu miedon valkosipulinen talon kastike. Tervetuloa nauttimaan!Laktoositonta ruokaa.

Pop Up Pizzeria Dennis

Aitoon italialaiseen tunnelmaan, suojaan paahtavalta auringolta pääset Himoksen sydämessä palvelevassa Pizzeria Denniksessä. Pizzeriamme paistaa paikan päällä italialaiset klassikkopizzat; kanaisen alla Pollon ja mehevän Suprimon sekä uusia makuja, tulisen Mexicanan ja vegaanisen Härkispizzan. Tee festareistasi oikea nautinto ja tule herkuttelemaan!
Laktoositonta ruokaa.
 

Härkis Vegetarian Street Kitchen

Kesän 2018 uutuus, Härkis Vegetarian Street Kitchen uudistaa perinteiset festariherkut vegaanisella twistillä. Miltä kuulostaisi vegaaninen Mango Chipotle tai Roasted Garlic Burgeri maittavalla kotimaisella härkäpapupihvillä, raikas vegaanipita tai perinteisten makkaraperunoiden uusi haastaja Härkispekkis? Joka päivä on Härkispäivä!Kaikki ruoka vegaanista ja gluteenittomia annoksia.

Festarigrilli

Festarigrilli tarjoaa perinteisen festivaaliruoan jo yli 15 vuoden kokemuksella! Ruokateltastamme löydät grilliruokien klassikot – lihaisat makkaraperunat, suussa sulavat kanavartaat ja kebabin talon omien kastikkeiden kanssa. Vai miltä kuulostaisi kesän ehdoton herkku, voissa paistetut kuusamolaiset neulamuikut?Gluteenitonta ja maidotonta ruokaa.

American Burger Food Truck

Iskelmä Festivaaleilla juhlitaan maukkailla jenkkiruoilla! Suuren maailman isoimmat, kauniimmat ja parhaimmat burgerit! Muhkeimpien artesaanisämpylöiden välistä löytyy rapeimmat pekonit, raikkaimmat salaatit ja mehevimmät Black Angus -pihvit! Is it Cheese Burger, Bacon Burger or Veggie Burger, baby? Amerikka on täällä taas, suurempana ja mahtavampana kuin koskaan!Laktoositonta ruokaa, saatavilla gluteenittomia annoksia.