KARAVAANIALUEIDEN USKOMATON TUNNELMA!

Karavaanialueet

Iskelmä Festivaalin karavaanipaikkojen myynti alkaa 10.10.2018 klo 8.
Karavanpaikkojen varaus vain puhelimitse
Himoslomat myyntipalvelusta, p. 020 711 9200.
Sähköposteihin ei valitettavasti ehditä vastaamaan.
Karavanpaikka torstaista sunnuntaihin maksaa 110 euroa. Samaan hintaan on mahdollista saapua jo keskiviikkona, jolloin Himos Areenalla on tuttuun tapaan ohjelmaa karavaanareille. Tiedotamme ohjelmasta tarkemmin keväällä 2019. Karavanpaikat on tarkoitettu vain Iskelmä Festivaalin asiakkaille, eli paikkaa varatessa tulee varata myös 3 päivän festivaaliliput jokaiselle.

Iskelmä Festivaali järjestetään Himoksella 27.-29.6.2019.

KARAVAANIALUEET 2019

LÄHITAPIOLA –ALUE
Karavaanialue sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta, mukavalla paikalla metsän ja rinteiden ympäröimänä. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta. LähiTapiola-alueella pääset nauttimaan saunomisesta, alueella on myös konttisuihkut ja festariwc:t.

PEPSI-ALUE - Loppuunmyyty
Alue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

ILTASANOMAT-ALUE - Loppuunmyyty
IltaSanomat-alue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on vesiwc:t ja suihkut, sekä saunat naisille ja miehille.

ISKELMÄ NIITTY -ALUE - Loppuunmyyty
Iskelmä Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t, konttisuihkut sekä maksullinen sauna. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

ISKELMÄ HIEKKA –ALUE - Loppuunmyyty
Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariWC:t, konttisuihkut ja maksullinen sauna. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

RANTA-ALUE - Loppuunmyyty
Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Festivaalialueella on matkaa noin 2,5 kilometriä. Alueella on sauna ja vesivessat sekä uimamahdollisuus luonnonrannalla. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle.

***************

Lisäksi Iskelmä Festivaalin asiakkaita palvelevat Savusauna sekä Rantasauna.

KAIKKIIN SAUNOIHIN OMAT PYYHKEET MUKAAN!

***************

Sähköttömät karavaanipaikat myydään jälleen paikan päältä karavaanialueelle saavuttaessa, eikä niitä voi varata etukäteen. Paikkoja myydään niin kauan kuin niitä riittää.
Kaikkien karavaanien vastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien verrella, josta karavaanit ohjataan omille alueilleen. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan alueittain tulojärjestyksessä.

Huomiothan, että karavaanialueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Karavaanialueen ikäraja on 18 vuotta.