KARAVAANIALUEIDEN USKOMATON TUNNELMA!

Karavaanialueet

Iskelmä festivaalin karavaanipaikat tulevat myyntiin tiistaina 10.10.2017 klo 8.00. Järjestyksessään 10:s Iskelmäfestivaali järjestetään Himoksella 28.-30.6.2018.

Karavanpaikkojen varaus vain puhelimitse Himoslomat myyntipalvelusta, p. 020 711 9200. Sähköposteihin ei valitettavasti ehditä vastaamaan.

Karavanpaikka torstaista sunnuntaihin maksaa 100 euroa. Samaan hintaan on mahdollista saapua jo keskiviikkona, jolloin Himos Areenalla on tuttuun tapaan ohjelmaa karavaanareille. Tiedotamme ohjelmasta tarkemmin keväällä 2018. Karavanpaikat on tarkoitettu vain Iskelmä festivaalin asiakkaille, eli paikkaa varatessa tulee varata myös 3 päivän festivaaliliput jokaiselle.
3 päivän festivaalilippujen ennakkohinta on 115 euroa.
3 Päivän VIP-lippujen hinta on 315 euroa.
Hinnat ovat voimassa marras-joulukuussa alkavaan joululipunmyyntiin saakka, jolloin hintoihin tulee korotus.

KARAVAANIALUEET 2018

K-RAUTA ALUE - Täynnä
Alue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on wc:t ja suihkut. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

ILTALEHTI-ALUE - Täynnä
Iltalehti-alue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on wc:t ja suihkut, sekä saunat naisille ja miehille.

KIA NIITTY -ALUE
KIA Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t, suihkut sekä maksullinen sauna. KIA –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!
 
KIA HIEKKA –ALUE - Täynnä
KIA Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariWC:t, suihkut ja maksullinen sauna. KIA –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

LÄHITAPIOLA –ALUE
Karavaanialue sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta, mukavalla paikalla metsän ja rinteiden ympäröimänä. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko KIA -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta nonstop. LähiTapiola-alueella pääset nauttimaan saunomisesta, alueella on myös suihkut ja festariwc:t.

RANTA-ALUE - Täynnä
Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Festivaalialueella on matkaa noin 2,5 kilometriä. Alueella on sauna ja vesivessat sekä uimamahdollisuus luonnonrannalla. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan nonstop. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle.

***************

Sähköttömät karavaanipaikat myydään jälleen paikan päältä karavaanialueelle saavuttaessa, eikä niitä voi varata etukäteen. Paikkoja myydään niin kauan kuin niitä riittää.

Kaikkien karavaanien vastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien verrella, josta karavaanit ohjataan omille alueilleen. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan alueittain tulojärjestyksessä.

Huomiothan, että karavaanialueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Karavaanialueen ikäraja on 18 vuotta.