Iskelmä Festivaali

Liput ennakkoon

3 PÄIVÄN ENNAKKOLIPUT MYYNNISSÄ ENÄÄ TIKETISSÄ.
VIP-LIPUNMYYNTI ENNAKKOON TIKETISTÄ JA TAPAHTUMAN PORTILTA.
 

LipputyyppiEnnakkoPortti
3 PÄIVÄÄ (to-la)125 €130 €
VIP 3 PÄIVÄÄ (to-la)Loppuunmyyty
2 PÄIVÄÄ (pe-la)105 €115 €
VIP 2 PÄIVÄÄ (pe-la)Loppuunmyyty
1 PÄIVÄ TO, PE TAI LA75 €85 €
VIP 1 PÄIVÄ TO, PE 149 € 170 €
VIP 1 PÄIVÄ LALoppuunmyyty

Ennakkolipunmyynti juhlavuoteen on käynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä.
 

Myös WC-RANNEKKEET ennakkoon Tiketistä!

Ennakkohinta: 3 PÄIVÄÄ 12 €

WC-RANNEKKEET  PORTILTA

3 pv ... 15€ | 2 pv ... 10€ | 1 pv ... 5€ Lipun hinta sisältää palvelumaksut. Lippu (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeeksi festivaalialueella.


VIP-lippu sisältää pääsyn festivaalialueelle sekä Riemun VIP-terassille, VIP-passin kaulanauhalla, oman sisäänkäynnin alueelle, VIP-alueen omat palvelut kuten omat ravintolapalvelut sekä VIP-henkilökunnan, yhden buffetruokailun per päivä sekä maksuttoman narikkapalvelun. VIP-asiakkailla on käytössä omat WC-tilat. VIP-terassilta on näkyvyys päälavan suuntaan.

HUOM!
Iskelmä Festivaalilla on 18 vuoden ikäraja, ja se on voimassa niin festivaalialueella, sen lähiympäristössä kuin majoitusalueilla (mökkimajoitus, karavaanialue, leirintäalue). Mikäli alaikäisellä havaitaan festivaaliranneke, hän menettää rannekkeen ja hänet tullaan poistamaan alueelta.

Avustaja pääsee festivaalille avustettavan kanssa samalla pääsylipulla, mikäli molemmat saapuvat lipunvaihtopisteelle yhtä aikaa. Toiminnan helpottamiseksi, varaa mukaan Ystäväkortti, Avustajakortti tai muu vastaava tosite.

  

Varmista lippujesi aitous ostamalla liput vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme!

Iskelmä festivaali