Tunnelmaa koko festareiden ajan!

Majoitus

Kolme päivää iskelmän juhlaa ja tunnelmaa mökkikylässä, karavaanialueella sekä leirintäalueella!

Iskelmä festivaali

Mökit ja huvilat

MAJOITUSMYYNTI ON KÄYNYT VILKKAANA!

Sekä Himos-alueen mökkimajoitus että Patalahden rantamotelli ovat loppuunmyytyjä kesälle 2017. Mahdollisesti vapautuvia varauksia voi kysyä vain puhelimitse HimosLomat keskusvaraamosta, puh.  puh. 020 711 9200. Majoitus myydään aikavälille torstai - sunnuntai, ei lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja.  Majoituksen hintaan lisätään niin monta festivaalilippua, kuin mökissä/huoneessa on kiinteitä sänkyjä. 
Huomioithan, että mökkeihin ei saa tuoda lemmikkejä. Mökkeilijän täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Iloita vapaata majoitusta
Karavaanialue

Karavaanialue

Iskelmä Festivaalin karavaanialueilla majoittuu yli 1000 vaunukuntaa. Sähkölliset karavaanipaikat on loppuunmyyty. Lue lisää karavaanialueista.

Sähköttömät karavaanipaikat leirintäalueelle myydään jälleen paikan päältä karavaanialueelle saavuttaessa. Sähköttömiä paikkoja ei myydä ennakkoon.

Saavu jo keskiviikkona! Karavaanareille on luvassa ohjelmaa jo keskiviikkoiltana, kun Himos Areenan valloittaa Joel Hallikainen & Patajätkät.

Jokaisella karavaanialueelle saapuvalla on oltava kolmen päivän Iskelmä Festivaali -lippu. Voit lisätä liput myös paikkavaraukseesi.

Kaikkien karavaanien vastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien verrella, josta karavaanit ohjataan omille alueilleen. Paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan alueittain tulojärjestyksessä.

Huomiothan, että karavaanialueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Karavaanialueen ikäraja on 18 vuotta.

Joel Hallikainen & Patajätkät

Karavaanareiden bileet alkavat jo keskiviikkona 28.6.

35-vuotista taiteilijajuhlaansa tänä vuonna viettävä Joel Hallikainen saapuu vahvistamaan Iskelmä Festivaalin kattavaa artistikavalkadia. Turkulaislähtöinen viihdetaiteilija esiintyy Himoksella jo keskiviikkona 28.6. karavaanareille ja mökkimajoittujille järjestetyissä karavaanibileissä. Bileet järjestetään Himos Areenalla, jonne ovet aukeavat klo 22. Showtime ilmoitetaan myöhemmin. Ikäraja Himos Areenalle on K-18.

Leirintäalue

Iskelmäfestivaalin asiakkaita palvelee myös leirintäalue, jossa on tilaa teltalle ja henkilöautolle. Teltan tuominen ja siinä nukkuminen kuuluu festivaalilipun hintaan, mutta auton tuomisesta alueelle veloitetaan maksu paikan päällä. Leirinnän vastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien varrella.

Huomiothan, että leirintäalueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta.

Teltta-alueella majoittuvilla ja vierailijoilla tulee olla voimassaoleva festivaalilippu tai -ranneke!

- 3 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12 - su klo 12
- 2 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu pe klo 12 - su klo 12
- Lauantain päivälipulla leiriytyminen on sallittu la klo 12 – su klo 12

Torstain tai perjantain päivälipuilla ei ole pääsyä leirintäalueille.

Auton saa tuoda teltta-alueelle teltan viereen. Auton pysäköimisestä teltta-alueelle peritään erillinen maksu, joka suoritetaan paikan päällä. Jos alue täyttyy torstain ja perjantain aikana, opastavat järjestyksenvalvojamme lähimmän autopaikan lauantaina saapuville.

Autopaikan hinnasto:

3 päivää     50 €
2 päivää     40 €
Lauantai     20 €