Media

Iskelmä Festivaali

KUVAT MEDIAN KÄYTTÖÖN - ISKELMÄ FESTIVAALI 2017

Kuvat median käyttöön Iskelmä Festivaali 2017 -tapahtumasta täältä.

Mediatiedote 1.7.2017

ISKELMÄ FESTIVAALISSA ENNÄTYSYLEISÖ – 35 000 JUHLI AURINKOISESSA SÄÄSSÄ!
•    Ensi vuosi on Iskelmä Festivaalin 10. juhlavuosi
•    Lipunmyynti  ja majoitusvaraukset alkavat ma 3.7.2017 klo 8.00


Yhdeksäs Iskelmä Festivaali kokosi Keski-Suomen tapahtumakeskukseen Himos Parkiin kävijöitä kolmen päivän aikana ennätykselliset 35 000. Alueen VIP- ja karavaanialue olivat loppuunmyytyjä.

Kolmella lavalla esiintyi yli 40 kärkiartistia ja -yhtyettä. Tapahtuman kirkkaimmat vetonaulat olivat Eppu Normaali, Kaija Koo, Popeda, Haloo Helsinki!, Antti Tuisku ja Lauri Tähkä. Vielä tänään Iskelmä Festivaalin lavoille nousevat Juha Tapio, Chisu, Maria Tyyster & Hovinarrit, Tommi Soidinmäki & Vastakaiku, Oliver ja 30 vuoden jälkeen paluun tehnyt 1980-luvun suomirock-ilmiö Dingo.

”Sää on suosinut iskelmäyleisöä, joka on ottanut kaiken irti niin keikoista kuin oheisohjelmasta ja –palveluista. Tunnelma on ollut jälleen hyvin uniikki, kun sulassa sovussa juhlivat kaiken ikäiset aikuiset”, sanoo Timo Isomäki.

Musiikin lisäksi Tanssilava tarjosi lavatanssikursseja ja jälleen supersuositun kavaljeeripalvelun. Yleisö pääsi myös Säyrylänsalmelle nauttimaan kesäsäästä Taffelin tarjoaman paljuveneen kyydissä sekä yläilmoihin niin helikopterikyydityksellä kuin Benji-hypyin.

Tapahtuma on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan ja vakiinnuttanut paikkansa maamme suurimpana iskelmätapahtumana. Ensi vuosi on juhlavuosi, kun Iskelmä Festivaali järjestetään 10. kerran 28.-30.6.2018. Juhlavuoden lipunmyynti starttaa Tiketissä ma 3.7. klo 8.00. Samalla alkaa majoitusmyynti Himoslomien keskusvaraamossa p. 020 711 9200. Karavaanipaikat tulevat myyntiin syksyllä 2017.


@iskelmafestivaali #iskelmäfestivaali
#KesänParasTapahtuma

Lisätiedot:
N.C.D. Production Oy, tuottaja Anniina Havukainen, anniina@ncdpro.fi
N.C.D.Production Oy, promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, tiedottaja Taija Holm, taija@propromotion.fi