Kolme päivää, neljällä lavalla,
yli 40 artistia!

Iskelmä festivaali Ohjelma

Iskelmä festivaalin ohjelma on musiikin ilotulitusta koko tapahtuman ajan. Tapahtuman esiintyjiä nähdään tänä vuonna jo neljällä lavalla: Suurella Iskelmä-lavalla ja uudella katetulla Aamuklubi-lavalla nähdään Suomen huippuartistit, Tanssilavalla pyörähdellään upeiden tanssiyhtyeiden tahtiin ja Himos Areenan lavalle nousevat iskelmätaivaan uudet tähdet tai kansan valinnat.
Festareilla myös karaokea Etuteltalla ja Monon terassilla.

Tanssilavan, Himos Areenan ja karavaanareiden keskiviikkoillan esiintyjät julkaistaan maaliskuun lopussa.

Torstai 25.6.

Paula Koivuniemi

Paula Koivuniemi

Suomalaisen iskelmän kiistaton kuningatar Paula Koivuniemi nähdään itseoikeutetusti tänäkin vuonna Iskelmäfestareilla. Paulan vuosikymmeniä kestänyt ura on tehnyt hänestä koko kansan ikisuosikin.
www.paulakoivuniemi.fi

Haloo Helsinki!

Haloo Helsinki!

Huikeana live-esiintyjänä tunnettu Haloo Helsinki! valloittaa tänä kesänä sydämiä Iskelmäfestivaaleilla. Radion soittolistoilta tutut kappaleet ”Vihaan kyllästynyt”, ”Jos mun pokka pettää” ja ”Maailma on tehty meitä varten” ovat vain muutama esimerkki tämän hittikoneen repertuaarista.
www.haloohelsinki.fi

Neljä Ruusua

Neljä Ruusua

Uuden albuminsa maaliskuussa julkaissut Neljä Ruusua on valloittanut sydämiä jo kolmella eri vuosikymmenellä. Yhtye palasi rytinällä radioiden soittolistoille uudella ”Sininen Sunnuntai” –singlellä.
www.neljaruusua.fi

Anssi Kela

Anssi Kela

Anssi Kelan kynästä on syntynyt sekä 2000-luvun kotimaisen suomirockin kärkialbumi ”Nummela” että useita moderneja tämän vuosikymmenen pophittejä. Esimerkkejä hiteistä ovat supersuosittu  ”Levoton tyttö” sekä ”Miten sydämet toimii”.
www.anssikela.com

Popeda

Popeda

Manserockin vankkumaton ikoni Popeda palkittiin viime syksynä kunnianarvoisella valtion Suomi–palkinnolla. Lähes 40 vuotta viihdyttänyt poppoo on Iskelmä festivaalien toivotuimpia vieraita ja viihdyttää festarikansaa takuuvarmasti.
www.popeda.com

Apulanta

Apulanta

Heinolalaislähtöiseltä Apulannalta taittuvat niin menevät veisut ja rokkirallit kuin herkät balladitkin. Yhtyeen tunnettuja kappaleita ovat mm. ”Armo”, ”Pahempi Toistaan” sekä uusi single ”Sun Kohdalla”.
www.apulanta.fi

Perjantai 26.6.

Jenni Vartiainen

Jenni Vartiainen

Lahjakasta Jenni Vartiaista voidaan tituleerata kotimaisen poptaivaan supertähdeksi. Naisen albumit ovat myyneet platinaa, ja hänen repertuaaristaan löytyy niin mahtiballadeja kuin energisiä pophittejä. Tunnettuja kappaleita ovat mm. ”Minä Sinua Vaan”, ”En haluu kuolla tänä yönä” sekä ”Eden”.
www.jennivartiainen.fi

Neljänsuora

Neljänsuora

Iskelmätaivaan takuuvarma viihdyttäjäorkesteri Neljänsuora valloittaa yleisönsä rennon energisellä meiningillään ja lukuisilla hiteillään. Yhtyeen kesäiset kappaleet ”Tuulikki, pidä huivistasi kii” sekä ”Mansikkaa ja Valkoapilankukkaa” saivat jatkoa viime kesänä Stigin kanssa tehdystä kappaleesta ”Kesä vielä jäädä vois”.
www.neljansuora.fi

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää

Tähtien Tähdeksi kruunattu Jari Sillanpää julkaisi viime syksynä uuden ”Rakkaudella merkitty mies” –albumin. Sen sinkut ”Malagaan” ja ”Sä ansaitset kultaa” ovat nousseet radioiden hittilistoille. Sillanpään suurimmat hitit ”Satulinna” sekä ”Kaduilla tuulee” löytyvät kuitenkin Siltsun debyyttilevyltä, joka on muuten kaikkien aikojen myydyin kotimainen albumi. www.jarisillanpaa.fi

Anna Abreu

Anna Abreu

Säkenöivä ja valovoimainen popsensaatio Anna Abreu teki läpimurtonsa Idols –tosi-tv-ohjelmassa 2006. Sittemmin hän on kasvanut upeaksi laulajattareksi, jonka kappaleet ovat päätyneet jopa brittilistoille asti. Uusi V –albumi julkaistiin viime vuonna, samoin sinkku ”Ra-ta ta-ta”.
www.facebook.com/annaabreuofficial

Juha Tapio

Juha Tapio

Yksi maamme suosituimmista lauluntekijöistä tunnetaan kappaleistaan ”Tykkään susta niin että halkeen”, ”Paremmat Päivät” sekä ”Aito Rakkaus”. Vain Elämää –sarjassakin toisella kaudella hurmannut muusikko julkaisi viime vuonna kokoelman ”Sitkeä Sydän – suurimmat hitit”.
juhatapio.com

Arttu Wiskari

Arttu Wiskari

Laulavaksi rautakauppiaaksikin tituleerattu Arttu Wiskari on kerännyt vankan kuulija- ja ihailijakunnan arkirealistisilla lauluillaan. Uran läpimurto tapahtui kappaleella ”Mökkitie”, jota ovat seuranneet lukuisat hitit kuten ”Tuntematon Potilas”, ”Ikuisesti Kahdestaan” sekä ”Sirpa”.
www.arttuwiskari.com

Lauri Tähkä

Lauri Tähkä

Huippusuosittu pohjalainen tulkitsija on valloittanut sydämet ja varsinkin naiskuuntelijansa. Pro Iskelmä –palkinnollakin palkittu artisti tunnetaan hiteistä ”Polte”, ”Orjanruusu” sekä ”Saat syttymään”.
lauritahka.fi

Yö

Iskelmäfestareiden vakiovieras Yö nähdään Himoksella tänäkin kesänä. Suomalaisten sydämiin jo 80-luvulla sukeltaneiden porilaisten uusi ”Hyvässä ja Pahassa” –albumi möi kultaa heti ilmestyttyään.
www.likaisetlegendat.com

Lauantai 27.6.

Kaija Koo

Kaija Koo

Iskelmätaivaan supernainen Kaija Koo on energinen, vauhdikas ja sanavalmis viihdyttäjä, jonka kappaleet soivat suomalaisten kodeissa vuodesta toiseen. Läpimurtoalbumi ”Tuulten Viemää” julkaistiin 1993, ja uusin, ”Kuka sen Opettaa” 2014. Yli 20-vuotiselle uran varrelle mahtuvat mm. kappaleet ”Kylmä ilman sua”, ”Tinakenkätyttö” sekä ”Kaunis, rietas, onnellinen”.

Antti Tuisku

Antti Tuisku

Tarttuvaa poppia esittävä joka äidin unelmavävy nousi julkisuuteen Suomen ensimmäiseltä Idols-kaudelta. Antti Tuisku tunnetaan sekä aurinkoisesta olemuksestaan että tanssitaidoistaan: voittihan Artisti Tanssii Tähtien Kanssa –kilpailun vuonna 2010. Antin hittejä ovat mm. ”Juuret”, ”En halua tietää” sekä ”Hyökyaalto”.

Samuli Edelmann

Samuli Edelmann

Suomen karismaattisin miesartisti ja näyttelijä Samuli Edelmann on esittänyt niin Häjyä kuin Shrekkiä, ja laulajana tulkinnut niin virsiä kuin popmusiikkia. Edelmann valloitti sydämiä Vain Elämää-sarjassa viime vuonna. Uusi albumi ”Mahdollisuus” julkaistiin loppuvuodesta 2014.

Elias Kaskinen

Elias Kaskinen ja Päivänsankarit

Tänä vuonna debyyttialbuminsa julkaisevaa orkesteria kutsutaan usein lempinimellä ”Päikkärit”. Orkesteri keikkailee ahkerasti ja ihastuttaa tarttuvilla pop-kappaleillaan sekä lämpimällä läsnäolollaan. Bändin sinkku ”Sano Se Mulle” on kerännyt YouTubessa jo satojatuhansia kuuntelukertoja.

Matti ja Teppo

Matti ja Teppo

Iskelmän ikinuoret Ruohosen veljekset aloittivat musiikkiuransa jo 1969. Iskelmäduon tunnettuja kappaleita ovat ”Kaiken takana on nainen”, ”Näin se kesäloma toimii” sekä ”Ensimmäinen”. Viimeaikoina Matin ja Tepon on voinut bongata jäätelömainoksesta laululla ”Ei ison tarvi isotella”.

Tuure Kilpeläinen

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Viime lokakuussa neljännen studioalbuminsa ”Käpälikkö” julkaisseen iskelmäsuosikin kappaleissa yhdistyvät henkilökohtaiset tekstit ja voimakas energia. Tunnettuja kappaleita ovat mm. ”Valon pisaroita”, ”Eloon” sekä ”Lisätään lämpöä”.

Jonne Aaron

Jonne Aaron

Jonne Aaron siirtyi soolouralle Vain Elämää –sarjan siivittämänä ja tunnetaan aikaisemmin luotsaamastaan Negative-yhtyeestä. Miehen vuonna 2012 julkaistu ”Onnen Vuodet” debyyttialbumi myi platinaa, ja uuden ”Risteyksessä” –albumin single ”Yksin” oli vuoden 2013 soitetuin kappale kotimaisissa radioissa.

Elastinen

Elastinen

Suomen positiivisin ja aurinkoisin muusikko tuo lämpöä, valoa ja hymyä Iskelmä festareille. Miehen Vain Elämää –sarjasta tutut kappaleet ”Peggy” sekä ”Naurava Kulkuri” nousivat hetkessä radiolistojen kärkeen. Myös uusi single ”Eteen ja Ylös” on menestynyt soittolistoilla.

Iskelmä festivaali

Muutokset mahdollisia.

Lippukauppaan
Lippupalvelu