Palvelut festarialueella ja Himoksessa

Vastaanottopalvelut

HIMOS CENTER VASTAANOTTO
Himos Center vastaanotosta noudetaan HimosLomien huoneiden ja mökkien avaimet, sekä majoituksen yhteydessä varatut festarirannekkeet. Avoinna ke 10-21, to 9-23, pe-la 9-21, su 9-19

KARAVAANAREIDEN VASTAANOTTO
Seuratkaa karavaanialue-opasteita ja järjestysmiesten ohjeita Himokselle tullessanne. Karavanvastaanotto- ja infopiste on tienvarressa ennen karavaanialuetta. Karavaanialueelle pääsette keskiviikkona ja torstaina klo 12-22.

INFOPISTE - LIPUNVAIHTOPISTE
Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infossa saat vaihdettua paperisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti festivaalialueen ja majoituspaikkasi välillä. Infon yhteydessä on narikka, alkometri ja löytötavarat.

Ravintolat ja Ruokamaailma

Koko festarialue on A-oikeuksin varustettu. Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi. Omien alkoholijuomien tuonti anniskelualueelle on luonnollisestikin sopimatonta.

Ravintola Tupa
Iskelmä Festivaalin pääravintola on festarialueella sijaitseva Ravintola Tupa.
Tarjolla runsas aamiaisbuffet, sekä buffetruokailu, jossa salaattipöytä, kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa, leipäpöytä, juomat ja jälkiruoka.
Tuvasta myös á la carte -menu sekä uusi terassimenu, tule herkuttelemaan!
Tupa on avoinna keskiviikkona 8-23, torstaista lauantaihin 8-24 ja sunnuntaina 8- 17.
Keittiö sulkeutuu joka päivä tuntia ennen sulkemisaikaa.
Buffetaamiainen to-su klo 8-11, buffet to 12-20, pe-la 12-22 ja su 12-15.
Buffetaamiainen 9 € ja Buffet 17,50 €.

Terassi Riemu
Festivaalialueen keskellä on yli 2000-paikkainen katsomoravintola, jota löytyy baareja sekä yläkerrasta VIP-tila.

Kellarikerroksessa pääsee nauttimaan harvinaisesta festivaaliyleellisyydestä; kellariin on rakennettu lähes 100 vesivessaa, joista pääsee nauttimaan rajattomasti hankkimalla erillisen wc-rannekkeen (sisältyy VIP-lippuihin). Festivaalialueelta löytyy myös maksuttomia bajamajoja.

Mono pub&pizzeria
Mono pub&pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snacfoodit. Aurinkoiselta terassilla pääset nauttimaan karaokesta koko Iskelmä Festivaalien ajan. Mono palvelee Iskelmäviikon keskiviikkona 15:00-00:00, torstaina 14:00-02:00, perjantaina ja lauantaina 11:00-02:00 sekä sunnuntaina 11:00-16:00. Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

Ruokamaailmat
Iskelmä festivaaleilta löytyy laaja kattaus ruokavalikoimia varmasti jokaisen festivaalivieraan makuun. Festarialueen sisäpuolelta eli pääportin ja Terassi Riemun läheisyydestä, löytyy ruokarivi, joka koostuu seuraavista ruokamaailmoista:

AMERICAN GRILL
American Grill tarjoilee BBQ:lla höystettyjä Amerikan makuja festarikansalle. Listalta löytyy Pulled Porkia, BBQ-Ribsejä ja Grillattuja kanankoipia maalaislohkoperunoiden, coleslawin, grillattujen tomaattien ja Amerikan majoneesin kera. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

NORDIC GOURMET KALARAVINTOLA
Nordic Gourmet Kalaravintola tuo Iskelmä Festivaaleille puhtaita pohjoismaisia makuja. Menu sisältää savustettua aurajuustolohta ja pariloitua pippurilohta, voissa paistettuja ja friteroituja muikkuja, pariloitua saariston siikaa yrteillä pariisinperunoiden, vihannesten ja talon valkosipuliaiolin kera. (vähälaktoosista ruokaa)

ASIAN KITCHEN
Tuulahduksen Aasiaa festivaaleille tuo Asian Kitchen, jonka valikoimasta löytyy mm. pähkinäistä Kung Pao kanaa, tulista Szechuan härkää ja Red Curry kanaa vegeruokia unohtamatta. Annokset tarjoillaan höyryävän jasmin-riisin, soijan ja sriracha-kastikkeen kera. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

FESTARIGRILLI
Myöskään perinteisen festariruoan ystäviä ei olla unohdettu. Iskelmä Festivaaleilta löytyy myös perinteinen festarigrilli, josta nälkäiset festarivieraat saavat makkaraperunat, kebabit ja kanawokit. (gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa)

Lisäksi alueen sisäpuolella on pieni Street Food-ruokakylä Terassi Riemun kupeessa, jossa palvelevat seuraavat katuruokavaunut:

MACHO TORTILLA- STREET FOOD-VAUNU
Macho Tortilla Street Food-vaunusta löytyvät Meksikon makumaailman mukaan maustetut raikkaat Stand'n'Stuff tortillat. Rakenna mieleisesi tortilla-annos TexMex, Chicken Fajitas, Pulled Pork ja Vege täytteisistä tortilloista nachojen kera. !Viva la Street Food! (laktoositonta ruokaa)

BRAZIL CREPES CAFE- STREET FOOD-VAUNU
Iskikö makean tai kahvin himo kesken festareiden? Ei hätää suuntaa kohti Brazil Crepes Cafea. Valikoimasta löytyy makeiden creppien lisäksi myös suolaisia creppejä mm. savulohi ja kanatäytteillä myös pienempään nälkään. (laktoositonta ruokaa)

NYC GOURMET HOTDOG- STREET FOOD-VAUNU
HK NYC Gourmet HotDog tarjoilee mehukkaat Amerikan hodarit katuruoka-twistillä. Manhattan Meat Lovers, Brooklyn Pulled Pork, Soho Surf'n'Turf, Chinatown Hot'n'Spicy vai Queens Foodie Goodie, mitäs laitetaan? (laktoositonta ruokaa)

Terassi Riemussa nälkäisiä palvelee Dennis Festaripizzeria:

DENNIS FESTARIPIZZERIA
Hedelmäinen Tropicana, lihaisa Suprimo, tulisempi Mexicana vai maukas Vegetariana? Dennis Festaripizzeriasta löytyvät perinteiselle reseptillä tehdyt ja kiviuunilla paistetut maukkaat pizzat. (laktoositonta ruokaa)

Alueen sisäänkäynnin läheisyydessä (mutta alueen ulkopuolella) nälkäisiä juhlijoita palvelevat:

POPPAMIES BURGER BEAST- STREET FOOD-VAUNU
MMMMMRRR!!! Poppamies Burger Beast tuo Iskelmä Festivaaleille lempeän tuliset BBQ-kastikkeilla höystetyt burgerit. Burger Beastin listalta löytyy mm. Smoky Apple Pulled Pork burgeria, Habaneroburgeria, Juustoburgeria, Vegeburgeria ja tottakai BBQ-pekonibugeria. (Burger Beast palvelee nälkäisiä festivaalivieraita myös normaali festivaaliajan ulkopuolella) (laktoositonta ruokaa)

PERINTEINEN FESTARIGRILLI
Perinteisen Festarigrillin antimista löytyvät makkaraperuna, kebabit, kanawokit ja muikut niin isompaan kuin pienempäänkin nälkään. (Perinteinen Festarigrilli palvelee nälkäisiä festivaalivieraita myös normaali festivaaliajan ulkopuolella) (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

HIMOS MARKET
Himos Market sijaitsee Himos Centerissä. Marketista löydät uunituoreet leivonnaiset, elintarvikkeita, juomia ja muuta tarpeellista. Avoinna ke 10-21, to-la 9-21, su 9-16.

Vesivessat

Riemun alakerroksessa pääset nauttimaan festariharvinaisuudesta; kellariin on rakennettu 100 vesivessaa! Näihin vesivessoihin on myynnissä erillinen wc-ranneke (sisältyy VIP-lippuihin), jolla pääsee rajattomasti nauttimaan juoksevasta vedestä sekä posliinipöntöstä. Tavallisemman festivaalikokemuksen haluaville festivaalialueella on myös maksuttomia bajamajoja.
Vesivessamaksu: 15 €/3 päivän festari, 2 €/kerta

Pelisaluuna

RAY:n Pelisaluuna festareilla mukana

Silmäpelien lisäksi Iskelmä Festivaaleilla on tarjolla myös rahapelejä sekä pöytäpelikouluja RAY:n Pelisaluunassa - Terassi Riemun alakerrassa.
Torstaina pelataan pelipöydissä ja raha-automaateilla klo 18–24.
Perjantaina ja lauantaina on tarjolla klo 16–17 pelikouluja ja rahapelit ovat avoinna klo 17–24.
Pelipöydissä ja pelikouluissa on tarjolla Texas Hold’em käteispokeri, Blackjack ja Dynamic Poker.

Kesätori

Lumenen ja Iberon Kesätori

Himos Centerillä, Himos Marketin vieressä.
Tervetuloa tekemään löytöjä! Avoinna to, pe, la klo 11 – 18
 

XON- Puiston benjikiertue

Iskelmäfestivaaleilla voit hypätä benjiä yksin tai kaksi ns. tandem-hyppynä! Lisätietoja Xon- puiston benjikertueesta saat osoitteesta www.xonpuisto.com/benjihyypyja-ympari-suomea

Turvallista kotimatkaa toivottaa K-Rauta!

Puhallutus koko festivaalin ajan Himos Centerin vastaanotossa sekä infoteltassa ennen autolla ajoa. Hinta 5 € / puhallus.           


Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Osta liput
Lippupalvelu