Palvelut festarialueella ja Himoksessa

Vastaanottopalvelut

HIMOS CENTER VASTAANOTTO
Himos Center vastaanotosta noudetaan HimosLomien huoneiden ja mökkien avaimet, sekä majoituksen yhteydessä varatut festariliput.
Himos Center avoinna ke 10-21, to 9-23, pe-la 9-21, su 10-18

KARAVAANAREIDEN VASTAANOTTO
Seuratkaa karavaanialue-opasteita ja järjestysmiesten ohjeita Himokselle tullessanne. Karavanvastaanotto- ja infopiste on tienvarressa ennen karavaanialuetta.

INFOPISTE - LIPUNVAIHTOPISTE
Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infossa saat vaihdettua paperisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti festivaalialueen ja majoituspaikkasi välillä. Infon yhteydessä on narikka, alkometri ja löytötavarat.
Ke 17-22, to 13-04, pe-la 10-04

Ravintolat ja Ruokamaailma

Koko festarialue on A-oikeuksin varustettu. Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi. Omien alkoholijuomien tuonti anniskelualueelle on kielletty.

RAVINTOLA TUPA
Iskelmä Festivaalin pääravintola on festarialueella sijaitseva Ravintola Tupa.
Runsas aamiaisbuffet to - su klo 8-11
Tuvan päivällisbuffet to 12-22, pe 13.30-22, la 17.30-22
Á la Carte to - la 12-24. Keittiö suljetaan klo 23.
Tervetuloa nauttimaan!

MONO PUB&PIZZERIA
Mono pub&pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snackfoodit. Aurinkoiselta terassilla pääset nauttimaan karaokesta koko Iskelmä Festivaalien ajan.
Mono avoinna ke 15-24, to 14-02, pe-la 11-02, su 11-16
Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

RUOKAMAAILMAT
Iskelmä festivaaleilta löytyy laaja kattaus ruokavalikoimia varmasti jokaisen festivaalivieraan makuun.
Alueen sisäpuolelta (pääportin ja Terassi Riemun läheisyydestä) löytyy ruokarivi, joka koostuu seuraavista ruokamaailmoista:

American Grill
American Grill tarjoilee BBQ:lla höystettyjä Amerikan makuja festarikansalle. Listalta löytyy Pulled Porkia, BBQ-Ribsejä ja Grillattuja kanankoipia maalaislohkoperunoiden, coleslawin, grillattujen tomaattien ja Amerikan majoneesin kera. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Nordic Gourmet kalaravintola
Nordic Gourmet Kalaravintola tuo Iskelmä Festivaaleille puhtaita pohjoismaisia makuja. Menu sisältää savustettua aurajuustolohta ja pariloitua pippurilohta, voissa paistettuja ja friteroituja muikkuja, pariloitua saariston siikaa yrteillä pariisinperunoiden, vihannesten ja talon valkosipuliaiolin kera. (vähälaktoosista ruokaa)

Asian Kitchen
Tuulahduksen Aasiaa festivaaleille tuo Asian Kitchen, jonka valikoimasta löytyy mm. pähkinäistä Kung Pao kanaa, tulista Szechuan härkää ja Red Curry kanaa vegeruokia unohtamatta. Annokset tarjoillaan höyryävän jasmin-riisin, soijan ja sriracha-kastikkeen kera. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Festarigrilli
Myöskään perinteisen festariruoan ystäviä ei olla unohdettu. Iskelmä Festivaaleilta löytyy myös perinteinen festarigrilli, josta nälkäiset festarivieraat saavat makkaraperunat, kebabit ja kanawokit. (gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa)

Lisäksi alueen sisäpuolella on Street Food-ruokakylä Terassi Riemun kupeessa, jossa palvelevat seuraavat katuruokavaunut:

Poppamies Burger Beast Food Truck
MMMMMRRR!!! Poppamies Burger Beast tuo Iskelmä Festivaaleille lempeän tuliset BBQ-kastikkeilla höystetyt burgerit. Burger Beastin listalta löytyy mm. Smoky Apple Pulled Pork burgeria, Habaneroburgeria, Juustoburgeria, Vegeburgeria ja tottakai BBQ-Pekonibugeria. (laktoositonta ruokaa)

Street Pitas Food Truck
Street Pitas-katuruokavaunu tarjoilee raikkaan tuulahduksen Välimeren makuja Iskelmä Himokselle. Falafelien, kana- ja härkäkebabin lisäksi fressissä makumaailmassa maistuvat korianteri, chili ja minttu. Mahtavat pitaleivät on meille leiponut artesaanileipomo Royal Bakery. (laktoositonta ruokaa)

NYC Gourmet Hotdog Food Truck
Makustella NYC Gourmet HotDog tarjoilee mehukkaat Amerikan hodarit katuruoka-twistillä.
Lihaisien nakkien ja artesaanipatongin kaveriksi hodareita täytetään mm. mehukkaalla possun kyljellä, pulled porkilla ja Amerikan mausteilla. Manhattan Meat Lovers, Brooklyn Pulled Pork, SoHo Midtown Delight, Chinatown Hot'n'Spicy vai Queens Foodie Goodie, mitäs laitetaan? (laktoositonta ruokaa)

Löfbergs Street Food Café

Nyt hemmotellaan hyvän kahvin ystäviä myös festareilla! Löfbergs-katukahvilavaunusta saat vapaankaupan luomu tummapaahtokahvia sekä maukkaan makeita leivoksia ja sekä aitoja belgialaisia vohveleita. (Laktoositonta ruokaa)

Beef&Pork Festival Grill
Tuhtia Black Angus Kebabia, mureaa Pulled Porkia vai makoisaa maalaispyttipannua savustetusta kotimaisesta viljaporsaasta? Kaikki lihanhimoiset festivaaliasiakkaat voivat suunnata kohti Beef&Pork Festival Grilliä. (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

Terassi Riemussa nälkäisiä palvelee Dennis Festaripizzeria:

Dennis Festaripizzeria
Hedelmäinen Tropicana, lihaisa Suprimo, tulisempi Mexicana vai maukas Vegetariana? Dennis Festaripizzeriasta löytyvät perinteiselle reseptillä tehdyt ja kiviuunilla paistetut maukkaat pizzat. (laktoositonta ruokaa)

Alueen sisäänkäynnin läheisyydessä (mutta alueen ulkopuolella) nälkäisiä juhlijoita palvelevat:

Original American Burger Food Truck
American Burger Food Truck, mahtavat ja tuhdit jenkkityyliset burgerit Black Angus pihvillä muhkean briossin väliin. Listalta löytyy mm. Double Cheese Black Angus Burger, Garlic Burger, Chicken Burger, BBQ Bacon Burger sekä Vege Burger, jonka välissä komeilee 140g käsin tehty täysin vegaanin pihvi. (American Burger palvelee asiakkaita myös normaalin festivaaliajan ulkopuolella) (laktoositonta ruokaa)

Perinteinen Festarigrilli
Perinteisen Festarigrillin antimista löytyvät makkaraperuna, kebabit, kanawokit ja muikut niin isompaan kuin pienempäänkin nälkään. (Perinteinen Festarigrilli palvelee nälkäisiä festivaalivieraita myös normaali festivaaliajan ulkopuolella) (laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa)

HIMOS MARKET ja R-KIOSKI
Himos Market sijaitsee Himos Centerissä. Marketista löydät uunituoreet leivonnaiset, elintarvikkeet, juomat ja muut tarpeelliset.
Kauppa avoinna ke 10-21, to-la 9-21, su 9-16
R-kioski Himos Centerin edessä

Vesivessat

Riemun alakerroksessa pääsee nauttimaan harvinaisesta festivaaliyleellisyydestä; kellariin on rakennettu lähes 100 vesivessaa, joista pääsee nauttimaan rajattomasti hankkimalla erillisen wc-rannekkeen (sisältyy VIP-lippuihin). Festivaalialueella on myös pienempi vesivessa-rakennus Koulun takana, sekä useita maksuttomia festarivessoja.
Vesivessarannekkeen hinta: 3 päivää 15 €, 2 päivää 10 €, 1 päivä 5 €, kertakäynti 2 €.

Oheisohjelmaa

RAY Vegas
Huikeassa RAY Vegasissa Riemun alakerroksessa pelattavissa BlackJack, Dynamic Poker, Käteispokeri ja raha-automaatteja. Avoinna: to 17-01, pe & la 16 - 01         

Festareilla golfataan!
Iskelmä Scramble pe 1.7. ja  Iskelmä Open la 2.7.  Himos Golfin kentällä, lähdöt molempiin kisoihin klo 9 alkaen. Tervetuloa kannustamaan!

Jämsän Äijän markkinat pe 1.7.
Jämsän keskustassa aitoa markkinatunnelmaa! Festaribussi kuljettaa markkinoille
Lähtö klo 11 Hirsipysäkki (Himos Center) - Jämsän Matkahuolto
Paluu klo 14 Jämsän Matkahuolto - Hirsipysäkki (Himos Center)
Hinta 5 €/hlö/suunta

Karaokea
Karaoke festarialueen Etuteltalla to 16.30 - 02.30, pe & la 14 - 02.30
Monon etuterassilla ke 17 - 23, to 16.30 - 00, pe 14 - 02, la 14 - 00.

IskelmäJooga
Perjantaina 1.7. ja lauantaina 2.7. klo 12.      
Himos Centerin edustalla 45 min mittainen flow-jooga, oma joogamatto mukaan.
Hinta 10 €/hlö, korttimaksu! 

Ecco festarimyymälä
Eccon festarimyymälä päänsisäänkäynnin luona avoinna ke klo 17-21, to-la klo 13-21.
          
Himoksen saunaennätys
Osallistu saunaennätykseen la 2.7. klo 11 alkaen ja lämmitä saunasi. Saunan lämmetessä heiluta viiriä ulkona!

Tanssikurssit tulevat jälleen!

Teltan upeissa tunnelmissa on mahdollista myös oppia tanssin askeleet, kun Himos Tanssijat vetävät paikalla tanssikursseja. Perjantain erikoisuutena tullaan näkemään viime kesältä tuttu Kavaljeeripalvelu, jossa miehet tullaan viemään käsistä.