Palvelut festarialueella ja Himoksessa

Vastaanottopalvelut

HIMOS CENTER VASTAANOTTO
Himos Center vastaanotosta noudetaan HimosLomien huoneiden ja mökkien avaimet, sekä majoituksen yhteydessä varatut festariliput.


KARAVAANAREIDEN VASTAANOTTO
Seuratkaa karavaanialue-opasteita ja järjestysmiesten ohjeita Himokselle tullessanne. Karavanvastaanotto- ja infopiste on Länsi-Himoksentien varressa.

INFOPISTE - LIPUNVAIHTOPISTE
Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infossa saat vaihdettua paperisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti festivaalialueen ja majoituspaikkasi välillä. Infon yhteydessä on narikka, alkometri ja löytötavarat.

Ravintolat ja Ruokamaailma

Koko festarialue on A-oikeuksin varustettu. Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi. Omien alkoholijuomien tuonti anniskelualueelle on kielletty.

RAVINTOLA TUPA
Iskelmä Festivaalin pääravintola on festarialueella sijaitseva Ravintola Tupa.


MONO PUB&PIZZERIA
Mono pub&pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snackfoodit. Aurinkoiselta terassilla pääset nauttimaan karaokesta koko Iskelmä Festivaalien ajan.

RUOKAMAAILMAT
Iskelmä festivaaleilta löytyy laaja kattaus ruokavalikoimia varmasti jokaisen festivaalivieraan makuun.

HIMOS MARKET 
Himos Market sijaitsee Himos Centerissä. Marketista löydät uunituoreet leivonnaiset, elintarvikkeet, juomat ja muut tarpeelliset.

Vesivessat

Riemun alakerroksessa pääsee nauttimaan harvinaisesta festivaaliyleellisyydestä; kellariin on rakennettu lähes 100 vesivessaa, joista pääsee nauttimaan rajattomasti hankkimalla erillisen wc-rannekkeen (sisältyy VIP-lippuihin). Festivaalialueella on myös pienempi vesivessa-rakennus Koulun takana, sekä useita maksuttomia festarivessoja.