Palvelut festarialueella ja Himoksessa

Vastaanottopalvelut

HIMOS CENTER VASTAANOTTO
Himos Center vastaanotosta noudetaan HimosLomien huoneiden ja mökkien avaimet, sekä majoituksen yhteydessä varatut festarirannekkeet.

KARAVAANAREIDEN VASTAANOTTO
Seuratkaa karavaanialue-opasteita ja järjestysmiesten ohjeita Himokselle tullessanne. Karavanvastaanotto- ja infopiste on tienvarressa ennen karavaanialuetta.

INFOPISTE - LIPUNVAIHTOPISTE
Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infossa saat vaihdettua paperisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti festivaalialueen ja majoituspaikkasi välillä. Infon yhteydessä on narikka, alkometri ja löytötavarat.

Ravintolat ja Ruokamaailma

Koko festarialue on A-oikeuksin varustettu. Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi. Omien alkoholijuomien tuonti anniskelualueelle on kielletty.

Ravintola Tupa
Iskelmä Festivaalin pääravintola on festarialueella sijaitseva Ravintola Tupa.
Tarjolla runsas aamiaisbuffet, sekä buffetruokailu, jossa salaattipöytä, kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa, leipäpöytä, juomat ja jälkiruoka.
Tuvasta myös á la carte -menu sekä uusi terassimenu, tule herkuttelemaan!
Keittiö sulkeutuu joka päivä tuntia ennen sulkemisaikaa.


Terassi Riemu
Festivaalialueen keskellä on yli 2000-paikkainen katsomoravintola, josta löytyy baareja sekä yläkerrasta VIP-tila.

Kellarikerroksessa pääsee nauttimaan harvinaisesta festivaaliyleellisyydestä; kellariin on rakennettu lähes 100 vesivessaa, joista pääsee nauttimaan rajattomasti hankkimalla erillisen wc-rannekkeen (sisältyy VIP-lippuihin). Festivaalialueelta löytyy myös maksuttomia bajamajoja.

Mono pub&pizzeria
Mono pub&pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snacfoodit. Aurinkoiselta terassilla pääset nauttimaan karaokesta koko Iskelmä Festivaalien ajan. Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

Ruokamaailmat
Iskelmä festivaaleilta löytyy laaja kattaus ruokavalikoimia varmasti jokaisen festivaalivieraan makuun.

HIMOS MARKET
Himos Market sijaitsee Himos Centerissä. Marketista löydät uunituoreet leivonnaiset, elintarvikkeet, juomat ja muut tarpeelliset.

Vesivessat

Riemun alakerroksessa pääset nauttimaan festariharvinaisuudesta; kellariin on rakennettu 100 vesivessaa! Näihin vesivessoihin on myynnissä erillinen wc-ranneke (sisältyy VIP-lippuihin), jolla pääsee rajattomasti nauttimaan juoksevasta vedestä sekä posliinipöntöstä. Tavallisemman festivaalikokemuksen haluaville festivaalialueella on myös maksuttomia bajamajoja.

Tanssikurssit tulevat jälleen!

Teltan upeissa tunnelmissa on mahdollista myös oppia tanssin askeleet, kun Himos Tanssijat vetävät paikalla tanssikursseja. Perjantain erikoisuutena tullaan näkemään viime kesältä tuttu Kavaljeeripalvelu, jossa miehet tullaan viemään käsistä.