Palvelut festarialueella ja Himoksessa

HIMOS CENTER VASTAANOTTO
Himos Center vastaanotosta noudetaan HimosLomien huoneiden ja mökkien avaimet, sekä majoituksen yhteydessä varatut festarirannekkeet.

INFOPISTE - LIPUNVAIHTOPISTE
Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infossa saat vaihdettua paperisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti festivaalialueen ja majoituspaikkasi välillä. Infon yhteydessä on narikka, alkometri ja löytötavarat.

Turvallista kotimatkaa toivottaa K-Rauta! Puhallutus koko festivaalin ajan Himos Centerin vastaanotossa sekä infoteltassa ennen autolla ajoa. Hinta 5€ / puhallus.

RAVINTOLAT

Koko festarialue on A-oikeuksin varustettu. Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi. Omien alkoholijuomien tuonti anniskelualueelle on luonnollisestikin sopimatonta.

Ravintola Tupa
Iskelmä Festivaalin pääravintola on festarialueella sijaitseva Ravintola Tupa. Tupa on avoinna keskiviikkona 8:00-23:00, torstaista lauantaihin 08:00-00:00 ja sunnuntaina 8:00- 17:00. Keittiö sulkeutuu joka päivä tuntia ennen sulkemisaikaa.

Terassi Riemu
Festivaalialueen keskellä on yli 2000-paikkainen katsomoravintola, jota löytyy baareja sekä yläkerrasta VIP-tila.

Kellarikerroksessa pääsee nauttimaan harvinaisesta festivaaliyleellisyydestä; kellariin on rakennettu lähes 100 vesivessaa, joista pääsee nauttimaan rajattomasti hankkimalla erillisen wc-rannekkeen (sisältyy VIP-lippuihin). Festivaalialueelta löytyy myös maksuttomia bajamajoja.

Mono pub&pizzeria
Mono pub&pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snacfoodit. Aurinkoiselta terassilla pääset nauttimaan karaokesta koko Iskelmä Festivaalien ajan. Mono palvelee Iskelmäviikon keskiviikkona 15:00-00:00, torstaina 14:00-02:00, perjantaina ja lauantaina 14:00-02:00 sekä sunnuntaina 11:00-16:00. Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

HIMOS MARKET
Himos Market sijaitsee Himos Centerissä. Marketista löydät uunituoreet leivonnaiset, elintarvikkeita, juomia ja muuta tarpeellista.

PANKKIAUTOMAATTI
Lähin pankkiautomaatti on Jämsän keskustassa.


SAAPUMINEN

Bussit
Jämsän ja Himoksen välillä bussit kulkevat nonstop rautatieasemalle sekä Jämsän ja Jämsänkosken keskustaan.

Taksi
Alueella oma taksitolppa. Jämsän taksi, puh. 020 090 909.


ESTEETTÖMYYS

Festivaalialueen portin eteen pääse saapumaan autolla tai taksilla. Festivaalialue on helppokulkuinen kenttä, joka on pääosin asfaltoitu. Festivaalialueella on korokekatsomo pyörätuoliasiakkaille. Inva-wc:t sijaitsevat Terassi Riemun kellarikerroksessa sekä Himos Areenan ja Himos Hotellin aulasta. Pyydä oven avaus henkilökunnalta.

Avustettava voi ottaa avustajan mukaan festivaalialueelle. Päästäkseen samalla sisäänpääsylipulla, avustajan ja avustettavan tulee saapua yhtäaikaa lipunvaihtopisteeseen.

STOP - Festivaalialueelle ei saa tuoda

- pulloja, purkkeja, tölkkejä
- sateenvarjoja tai retkituoleja
- juomia
- lemmikkejä
- mitään aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne...
- huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestysmiesliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
- järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä

MYYNTIPISTEET

Myyntipaikkakyselyt osoitteeseen info@myyntipaikat.fi.

LÖYTÖTAVARAT
sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infon yhteydessä on narikka ja löytötavarat.
Festareiden jälkeen keskiviikkona löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun.
Puhelinpalvelu 0600 03393 (1,97 €/min + pvm), ma-pe 10-18
Ailakinkatu 5 €, 40100 JYVÄSKYLÄ

MEDIA

- Tiedotteet
- Akkreditointi
- Kuva-arkistoPidätämme oikeudet muutoksiin.

Osta liput
Lippupalvelu