Palvelut festarialueella ja Himoksessa

Vastaanottopalvelut

HIMOS CENTER VASTAANOTTO
Himos Centerin vastaanotosta noudetaan HimosLomien huoneiden ja mökkien avaimet sekä majoituksen yhteydessä varatut festariliput.

Himos Centerin aukioloajat ovat:

Ke 28.6. 10 - 21
To 29.6. 10 - 23
Pe 30.6. 10 - 21
La 1.7. 10 - 21
Su 2.7. 10 - 18


KARAVAANAREIDEN VASTAANOTTO
Seuraa karavaanialue-opasteita ja järjestysmiesten ohjeita Himokselle tullessasi. Karavaanivastaanotto ja -infopiste sijaitsevat Länsi-Himoksentien varressa.

INFOPISTE  & LIPUNVAIHTOPISTEET
Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infon yhteydessä on narikka, alkometri ja löytötavarapiste. Lipunvaihtopisteet sijaitsevat Infon vieressä, Himos Centerin edustalla sekä leirinnässä. Saat vaihdettua paperisen tai sähköisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti festivaalialueen ja majoituspaikkasi välillä.

Ravintolat ja Ruokamaailma

Koko festarialue on varustettu A-oikeuksin. Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi. Omien alkoholijuomien tuonti anniskelualueelle on kielletty.

RAVINTOLA TUPA
Iskelmä Festivaalin pääravintola on festarialueella sijaitseva Ravintola Tupa. Tupa tarjoaa festarikansalle herkullista ja täyttävää aamiaista, tarjolla myös runsas Iskelmäbuffet ja upeat à la carte -annokset.
 
Ravintola Tuvan aamiainen tarjolla to-su klo 08 - 11.
Ravintola Tuvan Iskelmäbuffet tarjolla to-la klo 12 – 22.
Á la carte -listalta herkkuja to - la klo 12 – 23. Tutustu listaan


MONO PUB & PIZZERIA
Mono Pub & Pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snackfoodit. Aurinkoiselta terassilla pääset nauttimaan karaokesta koko Iskelmä Festivaalien ajan.

Mono Pub & Pizzeria on avoinna:
ke 28.6. klo 15-24
to 29.6. klo 14 - 02
pe 30.6. klo 11 - 02
la 1.7. klo 11 - 02
su 2.7. klo 11 – 16

RUOKAMAAILMAT
Iskelmä Festivaaleilta löytyy laaja kattaus ruokavalikoimia jokaisen festivaalivieraan makuun. Tutustu tarkempaan listaukseen ruokamaailman antimista. Ruokamaailma on avoinna festivaalialueen aukiolon mukaisesti.

Muut palvelut

Iskelmä Festivaalin festarialueelta löydät myös kattavan määrän erilaisia tuotemyymälöitä, herkkupisteitä ja huviajoneuvoja. Näitä ovat muun muassa:

Puhtaus on rock!
Veikko ja AEG ovat väkevästi mukana Iskelmä Festivaaleilla. Tervetuloa festariaukiolle Veikon Koneen pesulakontille laittamaan vermeet uuteen iskuun – pesemme paitasi paraatikuntoon tuossa tuokiossa.
Kliinin lookin lisäksi saat meiltä varavirtapankit Veikkomaisen edulliseen hintaan, jos puhelimesi akku meinaa simahtaa kesken kaiken.
Paikan päällä voit myös osallistua kilpailuihin, mm. Instagram-kuvakisaan, jossa pääpalkintona on 1998€ arvoinen AEG-pesutorni. Veikko pesee kaikki!

Taffeli Time -bileet!
Varaa Himokselle uimapökät mukaan, kulmakunnan siisteimmät aurinkolasit otsalle ja suuntaa kohti kesän
parhaita Taffel Time! –bileitä! Taffel paloauton lyödät Himos Centerin edestä– tule jorailemaan, kisailemaan
tai muuten vain meitä moikkaamaan! 

Taffel Time! paljuvene
Jos mielesi tekee vesille, niin vuokraa Taffel Time! paljuvene omalla jengillä ja nauti festaritunnelmasta Patalahden laineilla! Kysy lisää: www.paljuvene.fi

Festareiden parhaat eväät löydät Taffel & Panda Shopista, jonka löydät festarialueen sisältä!
Bongaa myös Taffel & Panda laatikkopyörät kyydissään Panda Natural -lakritsipatukoita sekä rapean tulisia Taffel Flavor Max Buffalo Hot Sauce uutuussipsejä.
Ja muista, että festareiden ehdottomasti mageimpia Panda ja Taffel kesätatskoja voit myös saada omaksesi näistä riennoista!

Studio Aki Korpinen
Festariparturi ja -kampaamo on aivan festarikentällä, meiltä mm. pikakampaukset!

Ivana Helsinki
Ivana Helsinki popup-myymälä on mukana Iskelmä festareilla tarjoten juhlakansalle tilaisuuden tehdä ihania kesälöytöjä!
Löydät popup-telttamme festarialueen pääportin läheisyydestä.

Serpenttiini
Pariisilaisen muodin ykkönen nyt myös Iskelmä festivaaleilla! Vaatemyymälän löydän pääportin läheisyydestä, tervetuloa tekemään löytöjä!

Glitterin konttimyymälästä ostat kaikki asusteet, mitä festareilla tarvitset. Virittäydy festaritunnelmaan uusilla puhelinkuorilla, koruilla ja hiusasusteilla - stailaamme pikakampauspisteellämme festarihiuksia tuotteiden hinnalla! Unohtuiko aurinkolasit? Pääseekö sade tai illan viileys yllättämään? Meiltä löydät asusteet myös näihin tilanteisiin ja paljon muuta.

Kirami Oy järjestää pisteellään Riemun alakerrassa kilpailuja, jossa pääpalkintona on rentoreginan kylpytynnyri, toisena palkintona makuhermoja lämmittävä Freedom-Grilli sekä kolmantena palkintona täynnä yllätyksiä oleva Kirami-tuotepaketti!
Tämä arvotaan 11.7. kaikkien festivaalipaikalla kisaan osallistuneiden kesken.
Kiramin pisteellä pääset myös tekemään palju- ja grillikauppoja!

Lähi-ABC - Elintarvikkeita, limsaa, karkkia, jäätelöä ym.
Festareiden helpommat ostokset Himos Centerin edestä!

Pipobaari Pollenpotku
Painetut ja brodeeratut paidat ja muut asusteet

Muotitorppa
Tekstiilinahkaiset tyyliasut ja Joe Blascon kosmetiikkaa

Lisäksi Iskelmän "huviajoneuvoihin" kuuluvat mm. katapulttilinko, roikkumisteline, vesijuoksukävely, rodeohärkä, benjihyppy ja helikopterilennätys. Käy testaamassa astetta erikoisempia festariaktiviteetteja!

Festivaalialueen aktiviteetit ovat avoinna pääasiassa festivaalialueen aukiolon mukaisesti. Mahdolliset muutokset ja tarkemmat tiedot päivitetään tälle sivulle.