Palvelut festarialueella ja Himoksessa

Vastaanottopalvelut

HIMOS CENTER VASTAANOTTO
Himos Centerin vastaanotosta noudetaan HimosLomien huoneiden ja mökkien avaimet sekä majoituksen yhteydessä varatut festariliput.


KARAVAANAREIDEN VASTAANOTTO
Seuraa karavaanialue-opasteita ja järjestysmiesten ohjeita Himokselle tullessasi. Karavaanivastaanotto ja -infopiste sijaitsevat Länsi-Himoksentien varressa.

INFOPISTE - LIPUNVAIHTOPISTE
Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infossa saat vaihdettua paperisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti festivaalialueen ja majoituspaikkasi välillä. Infon yhteydessä on narikka, alkometri ja löytötavarapiste.

Ravintolat ja Ruokamaailma

Koko festarialue on varustettu A-oikeuksin. Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi. Omien alkoholijuomien tuonti anniskelualueelle on kielletty.

RAVINTOLA TUPA
Iskelmä Festivaalin pääravintola on festarialueella sijaitseva Ravintola Tupa.


MONO PUB&PIZZERIA
Mono Pub & Pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snackfoodit. Aurinkoiselta terassilla pääset nauttimaan karaokesta koko Iskelmä Festivaalien ajan.

RUOKAMAAILMAT
Iskelmä Festivaaleilta löytyy laaja kattaus ruokavalikoimia jokaisen festivaalivieraan makuun. Tutustu tarkempaan listaukseen.

HIMOS MARKET 
Himos Market sijaitsee Himos Centerissä. Marketista löydät uunituoreet leivonnaiset, elintarvikkeet, juomat ja muut festivaaleilla tarpeelliset tuotteet.

Vesivessat

Riemun alakerroksessa pääsee nauttimaan harvinaisesta festivaaliyleellisyydestä: kellariin on rakennettu lähes 100 vesivessaa, joista pääsee nauttimaan rajattomasti hankkimalla erillisen wc-rannekkeen. Wc-ranneke sisältyy automaattisesti VIP-lippuihin. Festivaalialueella Koulun vieressä sijaitsee myös pienempi vesivessa-rakennus sekä useita maksuttomia festivaalikäymälöitä.