AJANKOHTAISTA

ISKELMÄ FESTIVAALEJA EI JÄRJESTETÄ TÄNÄ VUONNA

Tiedote 28.4.2020

Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 henkilön yleisötapahtumat ainakin heinäkuun 2020 loppuun saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Iskelmä Festivaaleja ei voida tänä vuonna järjestää Himoksella ja Porissa. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus ovat meille tärkeintä.

Olemme murtuneita, mutta juuri nyt on keskityttävä tärkeimpään eli kansakuntamme terveyteen! Vaikeiden aikojen keskellä muista pitää hyvä huoli itsestäsi ja läheisistä, olette jokainen ajatuksissamme ja vielä me kohtaamme kesän parhaassa tapahtumassa ❤

MITEN TOIMIN 2020 LIPPUJEN KANSSA? 

Jos haluat juhlia ensi vuoden Iskelmä Festivaalilla, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tämän vuoden lippu käy sisäänpääsynä sellaisenaan myös Iskelmä Festivaalille 2021, sille paikkakunnalle, johon lippu on ostettu. Iskelmä Festivaali juhlitaan taas Himoksella 1.-3.7.2021 ja Porin 2021 tapahtumasta julkaisemme tapahtumapäivät heti, kun mahdollista. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumista julkaistaan mahdollisimman pian.

Mikäli haluat palauttaa jo ostetun lippusi, lippurahat palautetaan asiakkaille sen lippukaupan toimesta, josta olet lippusi ostanut. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Lippurahojen takaisinhaku on tehtävä 30.6.2020 mennessä. Virallisina lippukauppoina ovat toimineet Tiketti ja Lippu.fi.

MITEN TOIMIN MAJOITUSVARAUKSENI KANSSA? 

Olet saanut majoituksen ehdot varauksen yhteydessä. Varmista majoituspaikasta mahdollisuudet majoituksen perumiseen, siirtoon tai muuhun vaihtoehtoon toiveidesi mukaan. Myös majoitusyritykset ovat aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiinsa. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin majoitusyritysten asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa.

Iskelmä Festivaalin nettisivuilta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin sisältäen lippupalautusten ohjeet ja linkit, katso osio täältä: www.iskelmafestivaali.fi/ukk

Jos mieleesi nousee kysymyksiä, joihin ei vielä vastausta UKK-osiosta löydy, niin laita meille somekanavissa yksityisviestiä ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti. Viesteihin vastataan saapumisjärjestyksessä, viivettä saattaa välillä esiintyä, tarkistathan ensin UKK:n viimeisimmän version nettisivuilta ennen kysymyksen lähettämistä. Päivitämme nettisivujemme usein kysyttyjen kysymysten vastauksia kaiken uuden tiedon pohjalta.

Nyt iskelmämusiikin voimalla tämän kriisin yli ja haaveissa ajatukset jo kohti ensi kesää, jolloin juhlitaan yhdessä taas kesän parhaita tapahtumia <3

Kovasti voimia jokaiseen kotiin ja pidähän huolta itsestäsi sekä läheisistäsi ❤