Festari-info - Iskelmä Festivaali 2019

Festari-info

IKÄRAJAT

Tapahtuma on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi passilla tai kuvallisella henkilökortilla.
Tapahtuman ikärajaa noudatetaan sekä festivaalialueella, leirintäalueella tai tapahtuman lähiympäristössä. Alaikäiset vieraat menettävät mahdollisen festivaalirannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta. Tarvittaessa asiasta otetaan yhteys myös viranomaisiin.

TAPAHTUMA-ALUE

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.
Alueella on kaksi festivaalilavaa, joista toinen sijaitsee katetussa teltassa. Lisäksi ohjelmaa on Himos Areenalla. Alueella asiakkaita palvelee mm. Terassiravintola Riemu, useat eri myyntipisteet sekä Ravintola Tupa, jossa tapahtuman aikana mm. aamiainen, kotiruokabuffet sekä A’la Carte.

ESTEETTÖMYYS

Avustaja pääsee maksutta maksavan avustettavan kanssa tapahtumaan. Avustajakäytäntö koksee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseensa. Avustajan ja avustettavan tulee saapua yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteeseeen tai pääportin vieressä sijaitsevaan Info-pisteeseen, joissa asia käsitellään. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.

Himos Park on kauttaaltaan asvaltoitu ja helppokulkuinen alue. Pyörätuolilla pääsee myös Terassiravintola Riemun pohjakerrokseen sekä ensimmäiseen kerrokseen. Rantalavalla ja Päälavalla on omat pyörätuolikorokkeet vain pyörätuoliasiakkaiden käyttöön.

Tapahtuma-alueen lähellä, Himos Areenan vieressä sijaitsevalla pysäköintikentällä sijaitsevat invapysäköintipaikat. Tapahtuma-alueella on kaksi inva-wc:tä: toinen terassiravintola Riemun alakerrassa, toinen Himos Hotellissa. Molempien oven avaa henkilökunta.

NARIKKA

Pääportin läheisyydessä toimii narikka.

VALOKUVAUS

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovieissa sekä nettisivuilla www.iskelmafestivaali.fi. Myös media kuvaa festivaaleilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä, leirintä- ja mökkialueilla sallittuja. Niinsanotut ”pokkarikamerat” ovat tapahtuma-alueella sallittuja.

HUOMIOITHAN

Oikeudet ohjelmaan ja aikatauluun liittyviin muutoksiin pidätetään.
Osa ohjelmasta voidaan järjestää esiintymispaikassa, jossa on rajoitettu kapasiteetti.

KIELLETYT JA SALLITUS ESINEET

Festivaalialueelle ei saa tuoda
– pulloja, purkkeja, tölkkejä
– sateenvarjoja
– retkituoleja
– minkäänlaisia juomia. Tyhjä, 0,5L läpinäkyvä muovipullo on sallittu vesipulloksi
– lemmikkejä
– minkäänlaisia aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserpointereita, spraymaaleja jne
– huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
– järjestelmäkameraa, videokameraa tai selfiekeppiä
– dronelennokkeja
– omia radiopuhelimia
– polkupyöriä, skeittilautoja, potkulautoja, sähköpyöriä tai sähkömopoja
Lemmikkejä, aseita, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia, spraymaaleja, dronelennokkeja tai omia radiopuhelimia ei saa tuoda myöskään leirintäalueelle.