Majoitus - Iskelmä Festivaali 2019

MAJOITUS

Mökit ja huvilat

KAIKKI HIMOS KESKUSVARAAMON MÖKIT JA HUONEET VUODELLE 2019 OVAT NYT VARATTUINA.
Kysele talvikauden 18/19 aikana uusia tai vapautuvia kohteita.
Himos Keskusvaraamo, puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi.

Ja muistutuksena vielä – Iskelmä Festivaalin majoitushan myydään aina torstaista sunnuntaihin, ja majoituksen hintaan lisätään niin monta festivaalilippua kuin majoituskohteessa on kiinteitä sänkyjä.

Karavaanialue

Kaikki karavaanialueen sähkölliset paikat on loppuunmyyty. Mahdollisia vapautuvia paikkoja voi tiedustella Himos keskusvaraamo, puh. 020 711 9200.

Sähköttömät karavaanipaikat myydään jälleen paikan päältä karavaanialueelle saavuttaessa, eikä niitä voi varata etukäteen. Paikkoja myydään niin kauan kuin niitä riittää.
Varmista paikkasi ja saavu jo keskiviikkona tai aikaisin torstaina! Karavaanareille on luvassa ohjelmaa jo keskiviikkoiltana.

Leirintäalue

Iskelmä festivaalin asiakkaita palvelee myös leirintäalue, jossa on tilaa teltalle ja henkilöautolle. Teltan tuominen ja siinä nukkuminen kuuluu festivaalilipun hintaan, mutta auton tuomisesta alueelle veloitetaan maksu paikan päällä. Leirinnän vastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien varrella.

Huomiothan, että leirintäalueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta.

Teltta-alueella majoittuvilla ja vierailijoilla tulee olla voimassaoleva festivaalilippu tai -ranneke!

  • 3 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
  • 2 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu pe klo 12 – su klo 12
  • Lauantain päivälipulla leiriytyminen on sallittu la klo 12 – su klo 12

Torstain tai perjantain päivälipuilla ei ole pääsyä leirintäalueille.

Auton saa tuoda teltta-alueelle teltan viereen. Auton pysäköimisestä teltta-alueelle peritään erillinen maksu, joka suoritetaan paikan päällä. Jos alue täyttyy torstain ja perjantain aikana, opastavat järjestyksenvalvojamme lähimmän autopaikan lauantaina saapuville.