Majoitus - Iskelmä Festivaali 2019

MAJOITUS

BOXi-popup majoitusmökit

Leirintäalueella sijaitsevat, 2 hengen pop-up-henkiset IskelmäBOXi-majoitukset ovat nyt myynnissä Tiketissä. BOXi-majoittujaa palvelevat festivaalin leirintä- ja caravanalueen normaalit palvelut, kuten festariwc:t, konttisuihkut sekä ystävällinen henkilökunta. BOXi on lukittavissa.

BOXi-popup majoitusmökkien myynti osoitteessa tiketti.fi.

Kahden hengen IskelmäBOXi aikavälille ke-su / to-su 400 € sisältäen:

 • sängyt ja patjat kahdelle hengelle
 • pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen
 • yhden autopaikan tapahtuman päiväparkkialueella (seuraa järjestyksenvalvojien ohjeita)
 • siivouksen

Hinta ei sisällä:

 • festivaalilippuja, jotka tulee ostaa erikseen ja sen tulee olla koko festariajalle (to-su)
 • täkkejä, tyynyjä tai liinavaatteita, jotka on tuotava mukanaan

Mökit ja huvilat

KAIKKI HIMOS KESKUSVARAAMON MÖKIT JA HUONEET VUODELLE 2019 OVAT NYT VARATTUINA.
Tiedustele uusia tai vapautuvia kohteita.
Himos Keskusvaraamo, puh. 020 711 9200, himoslomat@himoslomat.fi.

Ja muistutuksena vielä – Iskelmä Festivaalin majoitushan myydään aina torstaista sunnuntaihin, ja majoituksen hintaan lisätään niin monta festivaalilippua kuin majoituskohteessa on kiinteitä sänkyjä.

Karavaanialue

Kaikki karavaanialueen sähkölliset paikat on loppuunmyyty. Mahdollisia vapautuvia paikkoja voi tiedustella Himos keskusvaraamo, puh. 020 711 9200.

Sähköttömät karavaanipaikat myydään jälleen paikan päältä karavaanialueelle saavuttaessa, eikä niitä voi varata etukäteen. Paikkoja myydään niin kauan kuin niitä riittää.

Karavaanipaikalle mahtuu vain karavaaniauto tai vaunu + vetoauto, erilliset autot tulee ajaa liikenteenohjaajien ilmoittamalle pysäköintipaikalle.

Karavaanialueella majoittuvilla ja vierailijoilla tulee olla voimassaoleva festivaalilippu tai -ranneke!

 • 3 päivän lipulla majoittuminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
 • 2 päivän lipulla majoittuminen on sallittu pe klo 12 – su klo 12
 • Lauantain päivälipulla majoittuminen on sallittu la klo 12 – su klo 12

Torstain tai perjantain päivälipuilla ei ole pääsyä karavaanialueille.

Sähköttömien karavaanipaikkojen hinnasto:

3 päivää 50€

2 päivää 40€

Lauantai 20€

Markku Aro esiintyy legendaarisilla Himos Areenan keskiviikon Karavaanarietkoilla!

Iskelmä Festivaalin juhlinta startataan jokavuotisilla keskiviikon Karavaanarietkoilla. Etkot juhlitaan Himos Areenalla klo 22:00 alkaen. Kesän 2019 etkoviihdyttäjänä toimii itseoikeutetusti Markku Aro, joka on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimmista Iskelmätähdistä. Markku Aro tunnetaan mm. hiteistään Jestas sentään, Keskiyön aikaan, Etsin kunnes löydän sun ja Hyvännäköinen.

Karavaanietkoille pääsee vain festivaalin 3 päivän festivaalirannekkeella, ja se on tarkoitettu keskiviikkona saapuville festivaaliasiakkaille kuten esimerkiksi karavaanareille, mökkimajoittujille, hotelliasiakkaille ja BOX-majoittujille, jotka saavat rannekkeensa majoituskuorien/avainten noutamisen yhteydessä. Etkoille ei ole myynnissä erillistä pääsylippua.

KARAVAANIALUEET 

LÄHITAPIOLA –ALUE
Karavaanialue sijaitsee Luoteisrinteiden alla n. 2 km päässä festarialueesta, mukavalla paikalla metsän ja rinteiden ympäröimänä. Polkupyörällä pääsee helposti festarialueelle joko Iskelmä Niitty ja Hiekka -alueiden kautta tai Patajoentieltä, ja lisäksi festaribussi kulkee alueen kautta. LähiTapiola-alueella pääset nauttimaan saunomisesta, alueella on myös konttisuihkut ja festariwc:t.

PEPSI-ALUE – Loppuunmyyty
Alue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle, tai matkata voi myös festaribussilla!

ILTASANOMAT-ALUE – Loppuunmyyty
IltaSanomat-alue sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on vesiwc:t ja suihkut, sekä saunat naisille ja miehille.

ISKELMÄ NIITTY -ALUE – Loppuunmyyty
Iskelmä Niitty -alue on ruohikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t, konttisuihkut sekä maksullinen sauna. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

ISKELMÄ HIEKKA –ALUE – Loppuunmyyty
Iskelmä Hiekka –alue on hiekkapohjainen kenttä, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariWC:t, konttisuihkut ja maksullinen sauna. Iskelmä –alueilta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

RANTA-ALUE – Loppuunmyyty
Ranta-alue on oma alueensa pohjoisrinteiden luona, Patalahden rannalla. Festivaalialueella on matkaa noin 2,5 kilometriä. Alueella on sauna ja vesivessat sekä uimamahdollisuus luonnonrannalla. Patajoentie menee alueen läpi, ja ohi kulkee festaribussi tapahtuman aikaan. Ranta-alueelta on myös hyvä kävely-/pyörätie festivaalialueelle.

***************

Lisäksi Iskelmä Festivaalin asiakkaita palvelevat Savusauna sekä Rantasauna.

CARAVANSAUNOJEN AUKIOLOAJAT:

CARAVANSAUNAT KE TO PE LA MUUTA
Rantasauna NAISILLE 14 – 20 12 – 17 12 – 17 12 – 17
Savusauna
SEKASAUNA
14 – 20 13 – 18 13 – 18 13 – 18 Uikkarisauna, Saunalla myös makkaraa myynnissä
ILTASANOMAT -alueen Sauna 16 – 20 9 – 13 ja 15 – 19 9 – 13 ja 15 – 19 9 – 13 ja 15 – 19 Naisille ja Miehille omat saunat
RANTA -alueen Sauna Naiset 15 – 18
Miehet 19 – 22
Naiset 12 – 15
Miehet 16 – 19
Naiset 12 – 15
Miehet 16 – 19
Naiset 12 – 15
Miehet 16 – 19
LÄHITAPIOLA -alueen Sauna 11 – 16 11 – 16 11 – 16 Pohjolan matkan Saunabussi, sekasauna
ISKELMÄ -alueen Saunakylä 12 – 03 8 – 03 8 – 03 8 – 03 Saunakylävuoro 1,5 h, 30 €/sauna
Patalahti SAUNAT 16-20 11-15 11-15

Leirintäalue

Iskelmä festivaalin asiakkaita palvelee myös leirintäalue, jossa on tilaa teltalle ja henkilöautolle. Teltan tuominen ja siinä nukkuminen kuuluu festivaalilipun hintaan, mutta auton tuomisesta alueelle veloitetaan maksu paikan päällä. Leirinnän vastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien varrella.

Leirintäalue sijaitsee IskelmäNiitty -alueen vieressä. Se on nurmikkopohjainen alue, joka sijaitsee noin 700 metrin päässä festivaalialueesta. Alueella on festariwc:t, konttisuihkut sekä maksullinen saunakylä-alue. Alueelta on hyvät pyöräily- ja kävely-yhteydet festarialueelle. Matkaa voi taittaa myös festaribussilla!

Huomiothan, että leirintäalueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta.

Teltta-alueella majoittuvilla ja vierailijoilla tulee olla voimassaoleva festivaalilippu tai -ranneke!3 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12

 • 2 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu pe klo 12 – su klo 12
 • Lauantain päivälipulla leiriytyminen on sallittu la klo 12 – su klo 12

Torstain tai perjantain päivälipuilla ei ole pääsyä leirintäalueille.

Auton saa tuoda teltta-alueelle teltan viereen. Auton pysäköimisestä teltta-alueelle peritään erillinen maksu, joka suoritetaan paikan päällä. Jos alue täyttyy torstain ja perjantain aikana, opastavat järjestyksenvalvojamme lähimmän autopaikan lauantaina saapuville.

Autopaikka hinnasto:

3 päivää 50€

2 päivää 40€

Lauantai 20€

Saunakylä

Iskelmä Festivaalilla ohjelma ja ennen kaikkea juhliminen ei lopu leirintään! Leirinnän saunakylästä löydät saunarekan, paljut ja karaoken. Kerää mukaasi siis saunakamppeet ja uikkarit sekä avaa äänesi valmiiksi karaokea varten! Saunarekka kustantaa 30€/1,5h/hlö.

Aukioloajat:

Keskiviikko 26.6. klo 12.00-02.00

Torstai 27.6., perjantai 28.6. ja lauantai 29.6. klo 09.00-02.00