Palvelut - Iskelmä Festivaali 2019

PALVELUT

Festivaalialueella palvelee useita ruokakojuja, oheismyyntipisteitä ja promopisteitä.

Vastaanottopalvelut

HIMOS CENTER VASTAANOTTO
Himos Centerin vastaanotosta noudetaan HimosLomien huoneiden ja mökkien avaimet sekä majoituksen yhteydessä varatut festariliput.

KARAVAANAREIDEN VASTAANOTTO
Seuraa karavaanialue-opasteita ja järjestysmiesten ohjeita Himokselle tullessasi. Karavaanivastaanotto ja -infopiste sijaitsevat Länsi-Himoksentien varressa.

INFOPISTE & LIPUNVAIHTOPISTEET
Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infon yhteydessä on narikka, alkometri ja löytötavarapiste. Lipunvaihtopisteet sijaitsevat Infon vieressä, Himos Centerin edustalla sekä leirinnässä. Saat vaihdettua paperisen tai sähköisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti festivaalialueen ja majoituspaikkasi välillä.

Ravintolat ja Ruokamaailma

Koko festarialue on varustettu A-oikeuksin. Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi. Omien alkoholijuomien tuonti anniskelualueelle on kielletty.

RAVINTOLA TUPA
Iskelmä Festivaalin pääravintola on festarialueella sijaitseva Ravintola Tupa. Tupa tarjoaa festarikansalle herkullista ja täyttävää aamiaista, tarjolla myös runsas Iskelmäbuffet ja upeat à la carte -annokset.

MONO PUB & PIZZERIA
Mono Pub & Pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snackfoodit. Aurinkoiselta terassilla pääset nauttimaan karaokesta koko Iskelmä Festivaalien ajan.

RUOKAMAAILMAT
Iskelmä Festivaaleilta löytyy laaja kattaus ruokavalikoimia jokaisen festivaalivieraan makuun. Tutustu tarkempaan listaukseen ruokamaailman antimista. Ruokamaailma on avoinna festivaalialueen aukiolon mukaisesti.