Palvelut - Iskelmä Festivaali 2019

PALVELUT

Festivaalialueella palvelee useita ruokakojuja, oheismyyntipisteitä ja promopisteitä.

Vastaanottopalvelut

HIMOS CENTER VASTAANOTTO
Himos Centerin vastaanotosta noudetaan HimosLomien huoneiden ja mökkien avaimet sekä majoituksen yhteydessä varatut festariliput.

KARAVAANAREIDEN VASTAANOTTO
Seuraa karavaanialue-opasteita ja järjestysmiesten ohjeita Himokselle tullessasi. Karavaanivastaanotto ja -infopiste sijaitsevat Länsi-Himoksentien varressa.

INFOPISTE & LIPUNVAIHTOPISTEET
Infopiste sijaitsee festivaalialueen pääportin vieressä. Infon yhteydessä on narikka, alkometri ja löytötavarapiste. Lipunvaihtopisteet sijaitsevat Infon vieressä, Himos Centerin edustalla sekä leirinnässä. Saat vaihdettua paperisen tai sähköisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti festivaalialueen ja majoituspaikkasi välillä.

Ravintolat ja Ruokamaailma

Koko festarialue on varustettu A-oikeuksin. Muista pitää henkilöllisyystodistus mukanasi. Omien alkoholijuomien tuonti anniskelualueelle on kielletty.

RAVINTOLA TUPA
Iskelmä Festivaalin pääravintola on festarialueella sijaitseva Ravintola Tupa. Tupa tarjoaa festarikansalle herkullista ja täyttävää aamiaista, tarjolla myös runsas Iskelmäbuffet ja upeat à la carte -annokset.

MONO PUB & PIZZERIA
Mono Pub & Pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snackfoodit. Aurinkoiselta terassilla pääset nauttimaan karaokesta koko Iskelmä Festivaalien ajan.

RUOKAMAAILMAT
Iskelmä Festivaaleille rakentuu tänäkin vuonna laadukas, maukas ja monipuolinen katuruokamaailma, jossa perinteisen festivaaliruoan kruunaavat laaja kattaus Food Truck-katuruokarekkoja. Festivaalin asiakkaat pääsevät makumatkalle aina Amerikasta Aasiaan ja Välimereltä Pohjoismaihin. Ruokamaailma on avoinna festivaalialueen aukiolon mukaisesti.

Kariniemen Kanavaanari Food Truck
Kanavaanari Food Truck tuo Kariniemen kotitilojen 100 % kotimaiset kanaherkut Iskelmä Festivaaliin! Katuruokarekkamme kurvaa Iskelmän sävelin siivittämänä hurmaamaan festarikansan raikkailla salaateilla ja ruokaisilla kanapurilaisilla. Isommalle ystäväporukalle löytyy myös suussa sulavat sormisyötävät talon omien kastikkeiden kanssa.
Laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Street Pitas Food Truck
Street Pitas on välimerellisiä makuja ja tuoreita raaka-aineita, nopeaa palvelua ja herkullista katuruokaa. Street Pitas sai alkunsa, kun päätimme että on aika tarjota tapahtumissakin raikasta, maukasta ja täyttävää katuruokaa. Siitä asti olemme kiertäneet ympäri Suomea, tarjoten aitoa katuruokaa – suoraan vaunusta! Street Pitas on tullut tunnetuksi artesaanileipomon pitoista, jotka täytämme pientuottajien lihoilla, käsintehdyllä falafelilla, tuoreilla kasviksilla, yrteillä ja itsetehdyillä kastikkeilla. Ruokaa rakkaudella, jo vuodesta 2015.
Maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Kafferosteriet Löfbergs Food Truck
Kafferosteriet Löfbergs tarjoilee aitoa eurooppalaista katukahvilatunnelmaa yli 110 vuoden kokemuksella. Löfbergs pitää huolen, että paahtavassakin helteessä festarivieraat pääsevät nauttimaan juuri sopivan tummaksi paahdetusta kahvista.

Burgers & Pepsi Max Food Truck
Tänä vuonna Pepsi tuo festivaaleille raikkaiden virvoitusjuomien lisäksi myös maittavia burgereita! Pepsi & Burger Food Truckin menusta löytyy kolme uniikkia burgeria, joiden sämpylöissä ja täytteissä maistuvat lähi- ja pientuottajien raaka-aineet ja joihin mehevyyttä ja makua tuovat oman koekeittiömme luomat Pepsi-kastikkeet!
Maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Taste of Mexico Food Truck
Taste of Mexico tuo keskikesän kuumimpiin päiviin autenttiset, raikkaat ja pikantit meksikolaiset ¡Fresh Mex! -maut. Meksikolainen katuruokavaunumme kokkaa tuoreista raaka-aineista tortillat ja nachot liha- ja kasvistäytteillä, itse tehdyillä salsoilla ja kastikkeilla.
Maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Butcher’s Hot Dog & More Food Truck
Vuosi toisensa jälkeen yleisön kestosuosikki Butcher’s Hot Dog & More palaa Himokselle! Me kyllästyimme perinteisiin nakkisämpylöihin ja päätimme tehdä hodareista oikeasti maistuvia. Vaihdoimme sämpylän peruspullasta artesaanileipomon sämpylään, nakit premium-luokan makkaroihin ja lihoihin, lisäsimme joukkoon vielä itse tehdyt kastikkeet ja raikkaita kasviksia. Hodareiden lisäksi asetimme tarjolle social foodia, valikoiman parhaimmista mauista yksin syötäväksi tai jaettavaksi.
Maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Poppamies Burger Beast Food Truck
MMRRR! Muriseeko mahasi? Suurempana ja nälkäisempänä kuin koskaan Poppamies Burger Beast saapuu Himokselle täyttämään nälkäisiä vatsoja mehevien briossien väliin tehdyillä burgereilla. Kotimaiset Black Angus -rotukarjasta valmistetut lihaisat pihvit ja täyttävät käsintehdyt falafelpihvimme saavat seurakseen tamperelaisen Poppamiehen omintakeisimmat kastikkeet, mehevät tomaatit ja raikkaat salaatit. Koe mahtavat makuyhdistelmät ja taltuta nälkäsi purilaispedon burgerilla!
Laktoosittomia ja gluteenittomia annoksia.

The (G)Rilli
Ny rillataan! Nyt sitä saa Himoksenkin sydämestä, nimittäin rehtiä rilliruokaa! Mahtavat makkaraperunat, konstailemattomat kanakorit ja maukkaat kebabit. Laitoimme grillin tulille ja tarjolle pikkutuntien parhaat annokset ilman turhaa kikkailua. Kovankin Iskelmäbailaajan pitää kylläisenä The (G)Rillin tuhdit ateriat! Toinen (G)Rilli palvelee nälkäisiä asiakkaita alueen portin pielessä.
Maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Original Nordic Kalaravintola
Tervetuloa herkuttelemaan kesän maukkaimmalla kalansaaliilla! Nyt ei tarvitse vapaa eikä virveliä, vaan kalaherkkuja pääsee nauttimaan vierailemalla alkuperäisessä Kalaravintolassamme. Ahdin antimista pannuille ovat päässeet mehevän maukas ja samettisen pehmeä Aura-juustolla maustettu pariloitu lohi sekä kuusamolaiset neulamuikut voissa paistettuina. Kesäiset ateriamme tarjotaan maistuvilla pariisinperunoilla ja kauden parhaimpien kasvisten kanssa. Kirsikkana kakun päällä palkittu miedon valkosipulinen talon kastike. Tervetuloa nauttimaan!
Vähälaktoosisia annoksia.

Go-Tan Asian Kitchen
Aasialaisten keittiöiden runsaista mauista ja klassikkoannoksista Himoksella huolehtii Go-Tan Asian Kitchen. Ravintolamme tarjoaa yön yli marinoitua vivahteikasta tofua, sechuanin tapaan tehtyä mausteista kanaa ja hapanimeläporsasta nuudelien ja paistetun riisin kera. Keittiömme käyttää ylpeydellä vain parhaita raaka-aineita ja autenttisia aasialaisia All Naturals -kastikkeita
Maidottomia annoksia ja gluteenittomia.

BBQ House
Lihanhimoisimmat Iskelmä-vieraat löytävät BBQ Housesta syvimmän etelän maut ja tuhdeimmat Amerikan herkut. Etelävaltioiden maukkaimmat barbequekastikkeet kohtaavat kotimaisen rypsiporsaan ja rapeaksi grillatun kanan, joita täydentävät grillatut tomaatit, perunalohkot ja raikas coleslaw-salaatti.
Maidottomia ja gluteenittomia annoksia.