Osta liput - Iskelmä Festivaali 2019

LIPUT

Vuoden 2020 Blind Bird -liput myynnissä

Iskelmä Festivaalia juhlitaan jo 12. kerran 25.-27.6.2020 ja 3 päivän ennakkoliput ja VIP-liput ovat myynnissä Tiketissä. Toimi nyt!

Festarilippu 3 päivää (to-la): 129 €
VIP 3 päivää
(to-la): 299 €

K-18

Osta lippu: TIKETTI

Lipun hinta sisältää palvelumaksut. Varmista lippujesi aitous ostamalla liput vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme!

LIPUT JA RANNEKKEET

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteillä. Pisteet sijaitsevat Himos Centerin pihalla, leirintäalueella sekä festivaalialueen portin läheisyydessä.

HUOM!
Iskelmä Festivaalilla on 18 vuoden ikäraja, ja se on voimassa niin festivaalialueella, sen lähiympäristössä kuin majoitusalueilla (mökkimajoitus, karavaanialue, leirintäalue). Mikäli alaikäisellä havaitaan festivaaliranneke, hän menettää rannekkeen ja hänet tullaan poistamaan alueelta.

Avustaja pääsee festivaalille avustettavan kanssa samalla pääsylipulla, mikäli molemmat saapuvat lipunvaihtopisteelle yhtä aikaa. Toiminnan helpottamiseksi, varaa mukaan Ystäväkortti, Avustajakortti tai muu vastaava tosite. Lisätietoja esteettömyydestä Iskelmä Festivaalilla löydät täältä!