Ohjelma - Iskelmä Festivaali 2019

Ohjelma 2019

11. Iskelmä Festivaali järjestetään Jämsän Himos Parkissa torstaista lauantaihin 27.-29.6.2019.

Lavalla nähdäänkin vuosittain kotimaisen musiikin valiojoukko. Koko tapahtuman torstaina aloittaa Laura Voutilainen ja lauantaina päättää Apulanta. Kolmeen päivään mahtuu yli 30 artistia ja keikkaa. Mukana ovat muun muassa Lauri Tähkä, Ville Valo & Agents, Chisu, Juha Tapio, Eppu Normaali, J.Karjalainen, Kaija Koo ja lukuisat muut kotimaiset eturivin artistit.

Himos Areenalla festarialueen ytimessä esiintyvät Samae Koskisen Korvalääke, Maustetytöt, Ilta, Paul Elias, Vilma Alina sekä debyyttinsä Iskelmägaalassa tehnyt Mikko Siltala & Pauliina Puurila & Thank God it’s AamuKlubi Band. Päivisin areenalla on mahdollisuus osallistua tanssikursseille. Himos Areenan ohjelman korkkaa jo keskiviikkona 26.6. karavaanareiden bileissä Markku Aro.

Portit aukeavat:
Torstai 27.6. klo 16.30
Perjantai 28.6. klo 13.30
Lauantai 29.6. klo 13.30

 

NIMMAROINNIT

TORSTAI

19.00-19.20 Laura Voutilainen

20.20-20.50 Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys 

PERJANTAI

21.40-22.10 Elastinen

22.10-22.40 Antti Ketonen 

LAUANTAI

14.30-15.00 Vesterinen Yhtyeineen

Oheisohjelma 2019

FESTARIALUEELLA

Hannu Aholaidan Iskelmämegatietovisa
Haluatko päästä testaamaan tietoutesi ja näyttämään seurueellesi todellisen tietämyksesi? Etuteltassa on luvassa tietokilpailu Iskelmä Festivaalin perjantaina klo 13.30 alkaen. Huom. Uusi paikka, Etuteltta.

Satu Kotosen Superbingo
Eikö sisäinen bingomummosi tai bingopappasi kestä festareita ilman vierotusoireita? Etuteltassa on luvassa bingoilua Satu Kotosen johdolla Iskelmä Festivaalin lauantaina klo 13.30 alkaen. Huom. Uusi paikka, Etuteltta.

Tanssikurssit
Jos parkettien partaveitsen terä on päässyt tylsistymään, on Iskelmä Festivaalilla mahdollista päästä teroittamaan taitojaan tanssikursseille, joita järjestetään Himos Areenalla koko festivaalin ajan. Torstaina klo 15-15.45 luvassa on kuviohumppaa ja klo 16-16.45 päästään hitaan valssin pauloihin. Perjantaina klo 12-12.45 tutustutaan foksiin ja fuskun pariin päästään klo 13-13.45. Kolmas päivä toden sanoo, sillä lauantaina cha chan salaihin tanssitaan klo 12-12.45 ja salsan pariin päästään klo 13-13.45.

Karaoketanssit
Iskelmä Festivaaleilla juhlat ovat kaikkialla, sillä Monossa koko festivaalin ajan on tarjolla karaoketanssit. Avaa siis äänesi valmiiksi ja anna sisäisen artistisi päästä valloilleen tai tule tanssimaan karaokemusiikin tahtiin!

Etuteltan karaoke
Karaokea ei koskaan voi olla liian vähän! Iskelmä Festivaalin jokaisena päivänä Etuteltan karaokelava on valmiina jokaisen kultakurkun valloitettavaksi!

Studio AK
Kaipaako festariasusi kirsikkaa kakun päälle tai onko hiuksesi päässeet repsahtamaan? Iskelmä Festivaalin ajan Riemussa pääset ottamaan huikean festarikampauksen tai siistimään hiuksesi Studio AK:n pisteellä!

Tuunaajamutsi
Iskelmä Festivaalin perjantaina ja lauantaina klo 16-20 löydät Riemun alakerrasta Tuunaajamutsin pajan! Täällä pääset tuunaamaan ja askartelemaan itsellesi kierrätysmateriaaleista festarimuistoksi lasinalusen. Vähemmän jätettä, enemmän tuunausta!

Pelimestari: 

Tänä kesänä tapahtuma-alueella Riemun alakerrassa pääset pelailemaan ja ottamaan mittaa tovereistasi huikeilla huvipuistoista tutuilla pelikoneilla! Pelimestari tuo mukanaan useita erilaisia pelejä, kuten koripallon ja ilmakiekon. Pelipiste on auki aina päivästä yömyöhään, joten nuoruuden pelien pariin palaaminen onnistuu koska vain!

Ajosimulaattori: 

Oletko aina unelmoinut ralliauton kyytiin pääsemisestä? Nyt se on mahdollista, sillä koko Iskelmä Festivaalin ajan Riemun yläkerrasta löytyy kaksi Vision Racer -ajosimulaattoria. Simulaattorit ovat avoinna to klo 16.30-00 ja pe-la klo 15-00. Nyt on loistava tilaisuus haastaa kaverisi ralliin, sillä simulaattorit ovat festarikansalle täysin ilmaisia!

Minisimulaattori:

Tänä kesänä palataan ajassa 52 vuotta taaksepäin, kun iskelmäkansalla on ainutlaatuinen mahdollisuus istua Minin ratin taakse Timo Mäkisen paikalle Ouninpohjaan vuoden 1967 Jyväskylän suurajoihin! Testaa oikeassa ralliminissä, että miltä tuntuu, kun konepelti pamahtaa silmille täydessä vauhdissa! Simulaattori on avoinna to klo 16.30-00 ja pe-la klo 15-00.

ISKELMÄN RANTA

Rentoudu rannalla tai pulahda uimaan uudella aluella, näiden lisäksi rannassa tapahtuu:

Suppailu
Tänä vuonna pääset ensimmäistä kertaa kokemaan sup-lautailua Iskelmä festivaalin aikana Himos rannassa festivaalin aukioloaikojen mukaisesti aina päivästä iltamyöhään. Suppailu kustantaa 5€/15min tai 10€/30min. Etsi mukaasi vettä pelkäämättömät asusteet ja kerää porukkasi kokoon tai lähde itseksesi kokemaan jotain uutta tai ehkä jo ennestään tuttua!

Benji
Mitä olisikaan festarit ilman itsensä ylittämistä ja hyppyä tuntemattomaan? Benji löytyy tänäkin vuonna festarialueen rannasta!

Leirintä

Saunakylä

Iskelmä Festivaalilla ohjelma ja ennen kaikkea juhliminen ei lopu leirintään! Leirinnän saunakylästä löydät saunarekan, paljut ja karaoken. Kerää mukaasi siis saunakamppeet ja uikkarit sekä avaa äänesi valmiiksi karaokea varten! Saunarekka kustantaa 30€/1,5h/hlö.

Aukioloajat:

Keskiviikko 26.6. klo 12.00-02.00

Torstai 27.6., perjantai 28.6. ja lauantai 29.6. klo 09.00-02.00