FESTIVAALIALUE

Iskelmä Festivaali Pori järjestetään luonnonkauniissa Kirjurinluodossa.

Osoite: Kirjurinluoto, 28100 Pori

SAAPUMISOHJEET

Kirjurinluotoon kävelee keskustasta muutamassa minuutissa, mutta luodolle pääsee kätevästi myös pyörällä tai autolla. Kaupunkijuna Poritar kuljettaa kävijöitä kesäisin kauppatorin ja Kirjurinluodon väliä.

Suosittelemme saapumaan tapahtuma-alueelle jalan tai pyörällä.

Festivaalilla ei ole omaa pysäköintialuetta.

IKÄRAJAT

Koko festivaalialue on K-18. Ikä on tarvittaessa pystyttävä todistamaan virallisella henkilöllisyystodistuksella.

LIPUT JA RANNEKKEENVAIHTO

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin festivaalialueen portilla sijaitsevissa rannekkeenvaihtopisteissä. Rannekkeenvaihto aukeaa joka päivä tuntia ennen porttien aukaisua. Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Rannekkeenvaihtopisteissä vaihdetaan aina kyseisen päivän rannekkeita, ei ennakkorannekkeenvaihtoa. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

 

Saapuminen Poriin

Majoitus Porissa

NARIKKA

Sisääntulon yhteydestä löytyy narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen hintaan
3 €/käynti. Narikka aukeaa tuntia ennen porttien aukaisua.

TÖLKKIPANTTI

Festareilla on käytössä tölkkipantti. Tölkkipantti on 1 € ja maksun saa takaisin palauttaessaan tölkin myyntitiskeille tai tölkkipalautuspisteeseen.

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käy käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin aikana löytötavaroita voi kysyä narikasta. 

ESTEETTÖMYYS

Pyrimme tarjoamaan kaikille yhtäläisen mahdollisuuden päästä nauttimaan festivaalitunnelmasta. Alueella on pyörätuolikatsomo sekä inva-wc:t.

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi.

Mikäli avustettava asiakas on ostanut VIP-lipun, huomioithan että VIP-lippuun sisältyvä ruoka ei sisälly avustajan lippuun. Ruokailun voi ostaa erikseen tapahtuman porteilta Check in -pisteestä.

Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

RUOKAILU

Festivaalialueelle rakentuu monipuolinen ruokamaailma, josta löytyy herkkuja joka makuun! Tarkempia tietoja ruokamaailmasta julkaistaan kevään aikana.

VALOKUVAUS

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.iskelmafestivaalit.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #iskelmäfestivaalipori #iskelmäfestivaali

TURVALLISUUS

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty. Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Alueelle saa tuoda oman alkoholittoman juoman enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa tai pahviastiassa, esimerkiksi pillimehu. Alueella on vesipiste, joten voit täyttää omaa tyhjää vesipulloasi alueella. 1 alkoholiton juoma/asiakas. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueille on sallittu.

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta tapahtuma-alueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman, ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille!

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla kaikille turvatarkastuksen.

 • Järjestelmäkamerat, videokamerat, kuvaushelikopterit ja dronet
  (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
 • Läppärit ja padit
 • Sateenvarjot
 • Omat alkoholijuomat
 • Lasipullot ja -tölkit
 • Metallipurkit
 • Lemmikkieläimet tai huonekalut
 • Huomioväriset, järjestyksenvalvojan liiviä muistuttavat vaatekappaleet tai asusteet
 • Teräaseet, ilotulitteet, laserit tai muut vahingoittamiseen sopivat esineet tai asiat
 • Selfiekepit
 • Retkituolit
 • Julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
 • Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
 • Liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)

YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot: festivaalit@nelonenmedia.fi
Muistathan mainita viestissäsi, että asiasi koskee
Iskelmä Festivaali Poria.

Yhteistyössä