Iskelmä Festivaalit UKK – Usein kysytyt kysymykset

Iskelmä Festivaali juhlitaan taas Himoksella 1.-3.7.2021 ja Porissa 2.-3.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumista julkaistaan mahdollisimman pian.

 1. Miten 2020 jo ostettujen lippujen kanssa käy?

Iskelmä Festivaali 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Iskelmä Festivaalille sille paikkakunnalle, johon lippu on ostettu. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Iskelmä Festivaali -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Iskelmä Festivaalille. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee.

Lippurahojen takaisinhaku on päättynyt 30.6.2020. Palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä lippukaupan asiakaspalveluun.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta:
HIMOS: www.tiketti.fi/iskelmafestivaali2020
PORI: www.tiketti.fi/iskelmafestivaalipori

Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta:
HIMOS: www.lippu.fi/iskelma-festivaali-himos
PORI: www.lippu.fi/iskelma-festivaali-pori

Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

2. Voitin liput 2020 tapahtumaan Iskelmä Festivaali tai Iskelmä radion kilpailusta, miten käy lipulleni?

Siirrämme kaikki Iskelmä Festivaalien somekanavista 2020 lipun voittaneet automaattisesti 2021 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2021 toukokuussa, mikäli lippua ei sinulle ole vielä lähetetty. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

3. Voitin liput tapahtumaan ulkopuolisesta kisasta (joku muu kuin festivaalin tai radion kautta) esim. yhteistyökumppani, joku muu. Miten lippuni kanssa käy?

Iskelmä Festivaaleja ei järjestetä 2020, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa.

4. Miltä näyttää Iskelmä Festivaali 2021?

Iskelmä Festivaali juhlitaan taas Himoksella 1.-3.7.2021 ja Porissa 2.-3.7.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumista julkaistaan mahdollisimman pian.

5. Mitä teen Himoksen mökkimajoitusten kanssa?

Festivaali ei vastaa peruuntuneista majoituskuluista. Olet saanut majoituksen ehdot varauksen yhteydessä. Varmista majoituspaikasta mahdollisuudet majoituksen perumiseen, siirtoon tai muuhun vaihtoehtoon toiveidesi mukaan. Myös majoitusyritykset ovat aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiinsa.

6. Mitä teen Karavaani-, matkaajat-, autopaikat- ja telttapaikkojen varauksen kanssa?

Iskelmä Festivaali 2020 karavaani-, matkaajat-, autopaikat- ja telttapaikkojen lippu kelpaa myös ensi vuoden Iskelmä Festivaaleille sellaisenaan. Mikäli haluat majoittua jo ostamallasi lipulla ensi vuoden tapahtumassa, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Iskelmä Festivaalin teltta- tai karavaanialueelle. Tai vaihtoehtoisesti voit hakea kyseessä olevan majoituslipun rahat takaisin. Palautukset hoidetaan asiakkaalle Tiketin palautusjärjestelmän kautta.
Tiketti: Tiketti lähettää sähköpostin jokaiselle karavaani-, matkaajat-, autopaikat- ja telttapaikkojen lipun ostaneelle, jotka ovat oston yhteydessä antaneet sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa katso ohjeet palautuksiin tapahtumasivuilta
HIMOS: www.tiketti.fi/iskelmafestivaali2020
PORI: www.tiketti.fi/iskelmafestivaalipori
Majoituslippujen takaisinhaku on tehtävä 30.6.2020 mennessä.

7. Miten IskelmäBOXI-majoitusten kanssa käy Himoksella?

Himoksen IskelmäBOXI-majoituksen maksut palautetaan asiakkaille lippukaupan käsittelykuluja lukuun ottamatta Tiketin toimesta takaisin. Alla Tiketin ohjeistus ja linkit.
Tiketti: Tiketti lähettää sähköpostin kaikille Iskelmäboxi-lipun ostaneille, joka on oston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa katso ohjeet palautuksiin tapahtumasivulta www.tiketti.fi/iskelmafestivaali2020
Majoituslippujen takaisinhaku on tehtävä 30.6.2020 mennessä.

8. Olen ostanut bussi- tai junaliput jo, miten toimin?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.