Iskelmä Festivaalit UKK – Usein kysytyt kysymykset

MILLOIN ISKELMÄ FESTARIT JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN?

Iskelmä Festivaali juhlitaan taas Himoksella 1.-3.7.2021 ja Porissa 2.-3.7.2021. Ostamalla Iskelmä Festivaali lipun jo nyt, tuet tapahtuman tulevaisuutta ja olemme kiitollisia jokaiselle lipunostaneelle. Iskelmä Festivaali haluaakin tässä vaiheessa jo kiittää myös kaikkia 2020 lipun säilyttäneitä, teitä on paljon! Lämmin etähali kiitoksena jokaiselle ja nähdään kesän parhaissa tapahtumissa taas 2021 ♡

MITEN VARMISTATTE, ETTÄ ISKELMÄ FESTIVAALILLE HIMOKSELLE JA PORIIN ON TURVALLISTA TULLA?

Tapahtumiin on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtumien turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme tapahtumiin käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

MILLOIN LIPUNMYYNTI ALKAA?

Osa pääsylipuistamme on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisää lipputyyppejä tulee myyntiin loppuvuoden aikana.

ENTÄ JOS ISKELMÄ FESTIVAALIA HIMOKSELLA JA PORISSA EI JÄRJESTETÄ 2021?

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Iskelmä Festivaalille 2022 sille paikkakunnalle, jonne lippusi on ostettu. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN?

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

MILLOIN SAAMME KUULLA ARTISTIJULKAISUJA?

Iskelmä Festivaalien ensimmäiset artistit on jo julkaistu ja lisää ohjelmaa julkaistaan loppuvuoden aikana.

VIELÄKÖ ON KARAVAANILIPPUJA?

Avaamme karavaanilippujen myynnin Iskelmä Festivaalille Himokselle ja Poriin lokakuun lopussa. Himokselle lippuja on jäljellä hyvin rajallinen määrä.